| violetajustme a întrebat:

Credeti ca aveti relatia perfecta? ati vrea sa schimbati ceva in ea? si daca nu aveti ati dori?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Nespecificand din ce punct de vedere să fie acea relaţie perfectă...nu ştiam ce răspuns să dau.
Sunt relaţii perfecte din punct de vedere material,altele din punct de vedere al dragostei.
După cum ţi-am zis eu cred că relaţia mea este perfectă,deoarece există dragoste adevărată,adică este acea dragoste încât chiar ne-am da viaţa unul pentru celălalt,există comunicare,vorbim ORICE inclusiv discuţiile mele de pe TPU laughing, avem încredere deplină unul în celălalt, nu există vorba despre a ne uita după alte persoane, în cazul lui fiind bărbat să întoarcă, capul după tipe pe stradă sau să trăiesc cu frica că mă poate înşela, din acest punct de vedere pot spune că sunt cea mai norocoasă ştiu ce bărbat am în casăhappy.
Deci există relaţie perfectă din acest punct de vedere!
Banii se fac împreună, căci muncim pentru bani nu trăim pentru ei.
Numai bine!

5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nu ştiu ce înţelegi tu prin relaţie perfectă.
Din punct de vedere spiritual şi din punct de vedere al dragostei,eu pot spune că am o relaţie perfectă! Deoarece bărbatul cu care sunt este exact aşa cum am visat: iubitor,fidel, atent cu mine, mă răsfaţă, mă alintă, îmi da tot ce îmi doresc, aproape tot big grin.

| LiK3 a răspuns:

Deci
Cred ca am relatia perfecta big grin
NU vreau sa schimb nimic la ea tongue
Daca ar fi sa schimb ceva ar fi faptul ca nu ne putem vedea foarte des din cauza liceului

| violetajustme explică (pentru Esperança):

Relatia perfecta consta in durata dragostei, iubirea care ramane de la 16 ani pana la 80 sau chiar mai mult, cuplul perfect este cel care are la baza comunicarea intelegerea dragostea fidelitatea si nu in ultimu rand cei care isi fac timp pentru ei, pentru distractii, pentru ceva nou etc

| Esperança a răspuns (pentru violetajustme):

Da păi aşa văd şi eu o relaţie perfectă,dar nu ştiam la ce te referi mai exact pentru că în ziua de azi totul se rezumă la bani, vilă şi maşină, lucruri materiale, însă mă bucur că mai sunt şi persoane care se gândesc şi la suflet, dragoste şi altele.

| violetajustme explică (pentru Esperança):

Daca ai dragoste numai ai nevoie de bani, daca ai bani intodeauna iti va lipsi dragostea adevarata!

Întrebări similare