| Reyskate99 a întrebat:

Credeti ca e grav daca o fata si-a scris numele meu pe mana ei? Cu o lama? Si-a numit si cainele dupa mine.Cum as putea sa scap de ea? Nu stie ce sa mai faca sa ajunga la mine si eu nu stiu ce sa mai fac sa scap de ea :c.

16 răspunsuri:
| Me01 a răspuns:

Buna
Simplu ii spui ii fata ca e nebuna si ca nu ți-a plăcut gestul făcut de ea.
Presupun ca mai mult de 15 ani nu are.

| Georgemy2 a răspuns:

Frate...problema e grava, fata are probleme cu automutilarea, vorbeste cu parintii ei, spune-le ce face fata lor. Tu vorbeste cu ea, explica-i cat de frumos posibil ca nu poti fi cu ea, ii dai niste motive, dar nu-i spune direct.

| ElenaSA a răspuns:

Da, parintii ei ar trebui sa stie asta. Nu-i mai acorda atentie, incearca sa o eviti. Este greu sa o convingi de ceva.

| byabubu a răspuns:

Saracul de tine! Cred ( fara suparare) ca e cam psihopata si obsedata de tine. Zic sa vorbesti cu ea si sa-i explici ce te deranjeaza.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă l-ar fi scris cu pixul, ori cu markerul, nu era grav, luam gestul ei, ca pe-o joacă, însă dacă a folosit lama, fata are nevoie de psiholog, chiar de psihiatru.
Partea a doua e amuzantă. I-a dat cățelului numele tău? : ))
Copilul ăsta a făcut o obsesie pentru tine...
Ignor-o, o să se vindece de tine, dar dacă nu se tratează, o să-și găsească o altă victimă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este adevarat ceea ce spui, gestul ei este un strigat de ajutor, o doare si este dezamagita si tradata, probabil a ajuns in situatia in care deja generalizeaza.

Ai si tu vina ta pentru ca o incurajezi, in sensul ca atunci cand iti da de inteles ca isi face rau, ai dai de inteles ca totul s-a sfarsit si ca nu exista cale de intoarcere.

Ea, se pare ca traieste o drama in familie, posibil sa aiba un parinte... vorbeste cu parintii tai si care la randul lor, trebuie sa vorbeasca in mod silentios si confidential cu ai ei, iar aceasta problema se rezolva cu multa intelegere si tact.

Pana una alta, nu o mai provoca!

| Mk01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau pur şi simplu e psihopată şi nebună, obsedată şi handicapată? Nu e greu să-i punem diagnosticu'. Eu zic să îi spui în faţă că e nebună de legat şi să te lase în pace.

| Reyskate99 explică (pentru ElenaSA):

Am incercat sa o evit, dar s-a imprietenit cu verisoara mea careia i-am interzis sa mai vorbeasca cu ea si apoi s-a impreietenit cu niste prietene doar ca sa poata sta cu grupul meu si cand s-a certat cu ele pentru ca baga dume la una de cealalta nu a stiut ce sa mai faca si a iesit cu sora mea la suc(ea are 14 ani si sora-mea 20)si sora-mea la cat de proasta ii o acceptat =]]]]]. Deci nu stiu ce as mai putea face ca azi maine aud ca se baga in seama si cu maica-mea o.O. Deci spune-mi tu cum as putea sa o evit happy.

| Reyskate99 explică (pentru ElenaSA):

Si a da, s-a combinat si cu prietenul meu cel mai bun doar ca sa incerce sa ma faca gelos straight face.

| Reyskate99 explică (pentru Georgemy2):

Degeaba,nu vrea sa inteleaga :c.

| Reyskate99 explică (pentru anonim_4396):

Parintii ei sunt divortati dar asta e de ceva timp, probabil a trecut peste asta...Si nu am de gand sa vorbesc cu parintii mei despre asta.Si in plus, la ce faze a facut nu merita mila, mai bine o injur pana intelege cat de mult o urasc, a functionat odata dar apoi s-a combinat cu prietenul meu cel mai bun(Oare de ce?) Si eu ca prostul i-am spus ca nu mai am nimic cu ea si astfel a reinceput.Si ce imi ceri tu e practic sa nu mai arat atat de sexy, ceea ce e cam imposibil :-s :]]]].

| Reyskate99 explică (pentru Me01):

Are 14, si nu e singurul gest facut sa incerce sa ajunga la mine.Si degeaba incerc sa ii explic, ca tot nu intelege straight face.

| Reyskate99 explică (pentru byabubu):

Degeaba incerc sa vorbesc, nu rezolv nimic ca ea tot face chestii penibile sa incerca sa ma faca sa o plac.

| Reyskate99 explică (pentru floresdemayo):

Chiar si-a numit cainele dupa mine si face niste faze de imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Degeaba o ignor, am incercat odata sa ma cert cu ea asa de urat incat am scapat de ea vreo 2-3 luni dar dupa s-a combinat cu cel mai bun prieten (Nici macar nu a tinut la el, cand s-a despartit de el l-a facut de rusine spunand ca nici nu a tinut la el prietenilor mei) si eu ca prostul i-am spus ca nu mai am nimic cu ea.De gasit alta victima nu cred, bine ar fi...

| Georgemy2 a răspuns (pentru Reyskate99):

Spune-i ca daca nu intelge, nu o sa mai vorbesti cu ea, fa-o sa-si daie seama ca daca continua lumea o va exclude absolut de tot

| Reyskate99 explică (pentru Georgemy2):

Degeaba,si cand o ignor face ceva sa ma enerveze la culme, de exemplu acum i-am dat block pe fb si pe tel si acum vorbeste cu sora-mea si a fost cu ea la suc.-., si sora-mea are 20 de ani straight face