| thestyle a întrebat:

Credeti ca este o problema daca am o prietena de 13 ani si eu 17?(cu toate ca nu arata de 13, zici care 16-17 ani)

Daca este o problema. vreau sa stiu care,, si de ce?

FUNDA.

Răspuns Câştigător
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Nu e o problema varsta. Atata timp cat va iubiti si va intelegeti nu vad de ce ar fi.

12 răspunsuri:
| LaviniaAlii a răspuns:

Daca pentru tine nu este o problema, nu vad de ce ar fi pentru altii. Important este ce simti tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Nu stiu ce vor zice parintii ei daca aud ca e cu un baiat de 17 ani la 13 ani cat are ea. sad

| LaYeR a răspuns:

Ce problema sa fie? Nu-i nici o problema

| thestyle explică (pentru anonim_4396):

Parinti ei stie,, mama ei e foarte buna prietena cu a mea.
si chiar masa insista.(zicea ca ne sta bine impreuna)

| Azµre a răspuns:

Este că tu ar trebui să fii cel matur! E imoral ceea ce vrei tu.

| VladGH a răspuns:

Nu este problema, totul depinde ce veti face voi pina la virsta de 18 ani.

| adyttzu0111 a răspuns:

Salut eu nu cred ca este o problema..nu conteaza, conteaza sa va intelegeti si sa fiti uniti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta careia i-ai dat funda ti-a spus ce voiai sa auzi. Jalnic!
E o problema din punct de vedere legal, pana la 15 ani e corupere de minori, asa putin pedofilie.
Tu, la 17 ani, ai nevoile tale firesti, sexuale, iar fata e prea mica, de ce sa rabzi facand ceva imoral mai ales?
Tu, la 17 ani, ai o mentalitate mai avansata (sau asa ar trebui, nu sa te dai la copile!) decat una de clasa a saptea. E o mare diferenta in adolescenta de a percepe lumea, de aici incompatibilitati. Am trecut de varsta masinutelor, chiar daca imi place NFS, asa ca voi alege ceva mai avansat. Intelegi?

| grab a răspuns:

Da, eu am o problema!

Ti-am raspuns la postul anterior, vrei sa iti dau tot eu linkul la aceeasi intrebare? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan, nu e. Problema va fi peste un an cand vei fi pedofil cu acte in regula.

| thestyle explică:

Merci

| utilizatortpu1 a răspuns:

Julieta avea 13 ani, iar Romeo undeva intre 16 si 19.