| Artemiss a întrebat:

Credeti ca exista prieteni adevarati?

Răspuns Câştigător
| Mefisto23 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit si mai greu de pastrat. Toata viata ne ghidam dupa aparente, cel putin asa cred eu. In toti vedem prieteni buni, insa in cele mai proaste momente putin ne raman alaturi. Ceea ce e dureros!

47 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Dea.desigur ce exista. dar greu se gasesc. usor se observa.

| cioko19 a răspuns:

Sigur ca existabatting eyelashes doar ca trebuie sa ii gasesti, ceea ce e un lucru destul de greu. Dar o data gasiti, daca chiar sunt adevarati, nu ii mai pierzi! love struck

mlm
| mlm a răspuns:

Cam rar dar exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...pentru mine nu exista.

| MisterKat a răspuns:

Se gasesc foarte greu. e o raritate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa cred ca da. Putini, dar ii consider adevaratitongue

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Da exista. dar putini ii gasescwinking

| inna a răspuns:

Da exista, dar sunt pe cale de disparitie.winking

| andreea89 a răspuns:

Atata timp cat esti dispus sa devi un prieten adevarat lucrul asta se simte si atrage doar prieteni adevarati.nu trebuie sa-i cauti, trebuie sa ii faci sa fie cu adevarat prieteni.

| SweetCandy a răspuns:

Da evident...happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da.Se gasesc foarte greu, dar existahappyDar ca sa gasesti un prieten bun, trebuie si u sa fi un prieten bunhappy
Odata si odata vei gasi si prieteni adevarati, dar trebuie sa mai dai se peste unii care se dau drept prietenii si de fapt nu e asa.Asta ewinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Elly4all a răspuns:

Evident, eu am avut norocul de a o gasi, chiar daca ne mai certam ramanea prietene, foarte rar gasesti dar nu este imposibilwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista.Si daca ii gasesti, sa ai grija de ei, sunt extrem de rari si de valorosi.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da.

| Silvia a răspuns:

Normal ca exista... un prieten adevarat e chiar aici pe site...userul silvia...nu ati auzit de ea?smugrolling on the floor
Am glmlaughing
Exista!

| pisoias a răspuns:

Exista, dar sunt o specie foarte rara.(Pe cale de disparitie). Multi sunt cei care pretind ca sunt insa putini cei care i-ti sunt cu adevarat prieteni.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Exista, dar sunt foarte greu de gasit si pastrat.

| Punky a răspuns:

Nu stiu
eu cred ca da...
dar nu prea se mai gasesc...si cei care sunt trebuie apreciati:p

| msgirl a răspuns:

Evident :X:X:X

| SweeTLemon a răspuns:

Exista... dar sunt putini...Eu am 2 prieteni adevarati...pe mama si pe prietenul meu...

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Da, numai ca extrem de rar gasesti prieteni adevarati-adevarati...

| anku a răspuns:

Da exista dar niko data sa nu crezi te bazezi prea mult pe ei

| macarena a răspuns:

Da cu siguranta ca exista prieteni adevarati numai ca trebuie sa stii cum sa tii alegibig grin

| danutza_8181 a răspuns:

Eu de exemplu nu cred ca exista dar fiecare cu parerile lor ...ca tot o data si o data esti dezamagit de prieteni cit de buni si sinceri sunt ei...acum lumea e rea si nu trebuie sa ai incredere...

| traiescinlumeaviselor a răspuns:

Da exista... dar ii gasesti foarte rar...eu am o prietena si desi ii departe de mine si ne vedem doar in vacante stiu ca pot avea incredere in ea si k ii alaturi de mine...si,si ea stie la fel de bine ca poate avea incredere in mine si sa-mi spuna orice si is alaturi de ea chiar daca doar prin telefon si messengerhappy

| faranume a răspuns:

Nu crd

| Adeellee a răspuns:

Da, dar din pacate ii gasesti foarte greu...happy

Mi-a parut binehappyPa, pa!

By Ade♥

| lulu_2700 a răspuns:

Da, exista.Sa iti spun eu o "definitie" pentru prietena/prietenul adevarat/a.De fapt, cum o definesc eu pe prietena mea adevarata. Dimineata cand ma trezesc ma suna sa ma intrebe ce fac, cum ma simt.Cand ma cert cu iubitul e langa mine mereu si ma incurajeaza.Cand sunt racita si am febra imi face ceai si e iarasi langa mine.Stie ce vreau sa spun uneori inainte ca eu sa deschid gura. O doare cand eu sufar, se bucura pentru mine cand eu ma bucur si multe alte lucruri.As putea sa-ti vorbesc desprea ea ore in sir pentru ca este o persoana minunata, dar mi-e frica ca mi-o furilaughing Oricum pentru mine e ca o sora si sunt sigura ca as m-ar descrie si ea daca ar fi intrebata.Asa ceva nu gasesti oriunde, CUM ESTE EA.

Întrebări similare