| Artemiss a întrebat:

Credeti ca exista prieteni adevarati?

Răspuns Câştigător
| Mefisto23 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit si mai greu de pastrat. Toata viata ne ghidam dupa aparente, cel putin asa cred eu. In toti vedem prieteni buni, insa in cele mai proaste momente putin ne raman alaturi. Ceea ce e dureros!

47 răspunsuri:
| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Da, desigur ca exista...
Dar se gasesc greu...winking

| daddy a răspuns:

Da cu siguranta dar foarte rar straight face

| tweety_8071 a răspuns:

Nu ...nu exista.pentru k oamenii sunt prea egoisti pentru a fi prieteni cu cineva.NU EXISTA! toti au interesul lor. exista doar amici de distractie. dar la rau nimeni nu e prieten cu tine.ai sa vezi chiar tu k asa este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista dar ai grija daca gasesti un prieten adv sunt pe cale de dispariti si ar trebui sa fie protejati prin lege

| cristina_4037 a răspuns:

Nu toti cred ca au sau pot gasi un prieten adevarat. Adica, eu sunt de parere ca cei care au alaturi un prieten adevarat in viata( la bune si la rele pana cand trec in nefiinta) sunt doar cei pe care ii alege Dumnezeu, de care El etse sigur ca vor stii sa il pretuiasca si vor fi si vor da tot ce este mai bun din ei. Sunt oameni privilegiati si buni la suflet. Sincer, nu am vazut un om rau, hain si care doar critica, avand un prieten cel mai bun. Doar oamenii care merita si pe care Dumnezeu ii considera apti pentru un asemenea privilegiu vor avea un prieten cel mai bun. ...asta este opinia mea. Pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun singura persoana in care am avut incredere si am crezut ca este pritena mea ma abandonat cand aveam mare nevoie de ea si am primit ajutor de la cineva la care nu ma asteptam... daca stau bine sa ma gandesc cred ca sunt pritenii adevarati dar ii gasesti foarte greu
tu ce crezi sunt sau nu priteni adv?

| petre_3712 a răspuns:

Pai din punctul meu de vedre nu exista. si inca ceva (u potii sai ajutii s devina prietenii adevaratii prin comportamentul tau!)

| dianadiana a răspuns:

Exista prieteni adevarati dar si cei care crezi ca sunt adevarati. un prieten adevarat este acela care nu iti intoarce spatele niciodata si te ajuta ori de cate ori ai nevoie de el. nimeni nu cred ca nu are prieteni adevarati. ce ne am face noi fara prieteni...

| Artemiss explică:

Am prieteni, dar voiam si parerea voastra...eu una sunt o prietena buna...imi place sa ajut, sa dau sfaturi... dar nu prea cred in prietenie adv. Mi se pare ca e pe cale de disparitie.

| I'm just me a răspuns:

Sigur ca da. Eu am 4 prieteni adevaratibig grin.

| kitty_8919 a răspuns:

Exista prieteni adevarati dar sunt si prieteni falsi plini de invidie si ura care se dau prieteni.

| SMTHING a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| crysty007 a răspuns:

Nu toti se prefac cati sunt prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu nu cred ca exista am fost dezamagita de foarte multe ori asa ca acum nu pot sa zic ca am un prieten bun sad

| Яùxsi a răspuns:

Imi placea sa cred ca da. Dar acum nu mai cred straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

aveam o prietena buna dar stii eu nu prea cred ca exista stii prietenii te lasa la greu stiiu nu este prieten care sa te ajute pana la batranete happy daca gasiti pe cineva luati legatura cu mine :lacra_frumusica@yahoo.com vreau sa gasec prieteni care sa ma sustina intrati pe id meu si hai sa ne spunem parerile va pup dulce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu din pacate.

Întrebări similare