| Artemiss a întrebat:

Credeti ca exista prieteni adevarati?

Răspuns Câştigător
| Mefisto23 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit si mai greu de pastrat. Toata viata ne ghidam dupa aparente, cel putin asa cred eu. In toti vedem prieteni buni, insa in cele mai proaste momente putin ne raman alaturi. Ceea ce e dureros!

47 răspunsuri:
| msgirl a răspuns:

Evident :X:X:X

| dianadiana a răspuns:

Exista prieteni adevarati dar si cei care crezi ca sunt adevarati. un prieten adevarat este acela care nu iti intoarce spatele niciodata si te ajuta ori de cate ori ai nevoie de el. nimeni nu cred ca nu are prieteni adevarati. ce ne am face noi fara prieteni...

| danutza_8181 a răspuns:

Eu de exemplu nu cred ca exista dar fiecare cu parerile lor ...ca tot o data si o data esti dezamagit de prieteni cit de buni si sinceri sunt ei...acum lumea e rea si nu trebuie sa ai incredere...

Răspuns utilizator avertizat
| petre_3712 a răspuns:

Pai din punctul meu de vedre nu exista. si inca ceva (u potii sai ajutii s devina prietenii adevaratii prin comportamentul tau!)

| traiescinlumeaviselor a răspuns:

Da exista... dar ii gasesti foarte rar...eu am o prietena si desi ii departe de mine si ne vedem doar in vacante stiu ca pot avea incredere in ea si k ii alaturi de mine...si,si ea stie la fel de bine ca poate avea incredere in mine si sa-mi spuna orice si is alaturi de ea chiar daca doar prin telefon si messengerhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...pentru mine nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa cred ca da. Putini, dar ii consider adevaratitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista.Si daca ii gasesti, sa ai grija de ei, sunt extrem de rari si de valorosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun singura persoana in care am avut incredere si am crezut ca este pritena mea ma abandonat cand aveam mare nevoie de ea si am primit ajutor de la cineva la care nu ma asteptam... daca stau bine sa ma gandesc cred ca sunt pritenii adevarati dar ii gasesti foarte greu
tu ce crezi sunt sau nu priteni adv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista dar ai grija daca gasesti un prieten adv sunt pe cale de dispariti si ar trebui sa fie protejati prin lege

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu nu cred ca exista am fost dezamagita de foarte multe ori asa ca acum nu pot sa zic ca am un prieten bun sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

aveam o prietena buna dar stii eu nu prea cred ca exista stii prietenii te lasa la greu stiiu nu este prieten care sa te ajute pana la batranete happy daca gasiti pe cineva luati legatura cu mine :lacra_frumusica@yahoo.com vreau sa gasec prieteni care sa ma sustina intrati pe id meu si hai sa ne spunem parerile va pup dulce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu din pacate.

| Adeellee a răspuns:

Da, dar din pacate ii gasesti foarte greu...happy

Mi-a parut binehappyPa, pa!

By Ade♥

| anku a răspuns:

Da exista dar niko data sa nu crezi te bazezi prea mult pe ei

| macarena a răspuns:

Da cu siguranta ca exista prieteni adevarati numai ca trebuie sa stii cum sa tii alegibig grin

| crysty007 a răspuns:

Nu toti se prefac cati sunt prieteni

Întrebări similare