2 metri e prea mult deja. Si depinde de fata. Spre exemplu mie imi plac barbatii inalti de 180 cm-190 cm, dar altele nu au aceleasi gusturi ca mine.
1,80 maxim 1, 85 ar fi ideal, pentru că nu aș vrea să fim Stan și Bran. Ar fi 15 cm între noi și consider că e destul.
2m e mult, dar cine știe ce zână de 1, 80 găsești
Nu gasesc niciuna stai linistita. Daca 2m e deja prea mult...
Nu,si sa ofere siguranta, atractie fizica, sa fie un mascul ignorant, indiferent si popular, smecher
Un lucru cert este ca vor baieti mai inalti decat ele din ce am observant si mi s-a spus. Daca esti mai scund sau ai aceeasi inaltime, sansele sa o combini pe una sunt teribil de mici in ziua de azi.Pretentiile sunt la cote alarmante.
Da, cu cat baiatul este mai inalt, cu atat mi se pare mai atractiv.
Ma rog, asta este parerea mea si ca atare, m-am maritat cu unul care are 1.94m.
Crede-ma ca nu vor baieti mai inalti ca ele. Am prieteni mai scunzi ca mine si ei au avut o gramada de iubite, iar eu chiar daca am 2m nu am reusit sa ma combin cu niciuna.
Fiecare cu preferințele ei. Unora li se par atractivi baietii de 170-180 cm, altora mai mici, tine stric de persoană.
Nu te ambala chiar asa. Nu e ca si cand maine ti se sfarseste viata si nu ti-ai gasit jumatatea.
Nu se stie cand poate muri cineva. Poate fi chiar maine sau poimaine sau oricand
PangeeaRogvaiv întreabă: