| mikyana a întrebat:

Credeti ca la 10 ani e anormal sa am facebook si twitter?

Răspuns Câştigător
| Dash a răspuns:

De ce nu?
Sunt unii care au de cand s-au nascut (facut de parinti)

15 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! depinde ce faci pe ele.fratele meu are 6 ani si are facebook, dar el doar se joaca jocurile de acolo. ceaw!

| Deea_3807 a răspuns:

Nu Majusculeeeee laughinglaughing

| Alyra a răspuns:

Nu.
E anormal să nu ai mess la 15 ani. puppy dog eyes

| Roxett a răspuns:

Intr-adevar esti cam micuta, dar totusi cat timp nu-l folosesti pentru cine stie ce si nu te expui unor pericole eu zic ca e ok.

| Ăi_7032 a răspuns:

De ce ar fi? nu e anormal

| Nymphetamine a răspuns:

Facebook nu fiindca poti deveni tinta unor maniaci nebuni care te vor ademeni si te vor... straight faceviola.

Ai grija. kiss

| Catherine a răspuns:

Da

| AG a răspuns:

Nu e anormal, pentru generatia ta. Dar eu la 10 ani bateam mingea pe stradahappy

| Andreea_1147 a răspuns:

Eu cred ca nu este anormal, daca esti o persoana comunicativa si iti place sa cunosti multe persoane.dar ai grija, pe cat e de frumos, pe atat e si de periculos!

| Annd a răspuns:

Nu,da ma intreb ce ai putea face la 10 ani pe fb, si mai ales pe twitter straight face

| Snicket a răspuns:

La 10 ani nu stiam ce e ala PC si tu deja ai fb si twitter. Iti pierzi copilaria, iesi afara joaca-te cu ceilalti copii nu mai sta in casa toata ziua!

| Grimalkin a răspuns:

Având în vedere că unii la 10 ani se jucau cu păpuşile sau cu mingea în faţa blocului, da, este.

| Grimalkin a răspuns:

*Şi sper că ţi-ai dat seama că eram ironică. Lasă naiba reţelele sociale pentru mai târziu. ai timp şi de ele.*

| mikyana explică:

Eu ies si pe afara da nu dimineata ci dupa-amiaza
si am vreo 100 prieteni pe ambele vorbesc ma joc si multe kesty

| cristi202 a răspuns (pentru Snicket):

Care copii? Care stau pe FB? Iasă afară să se joace cu ei, și ei sunt in casa cu ochii-n telefoane...

Întrebări similare