Fetele cu aparat dentar reprezinta o atrocitate a societatii. Eu unul prefer fetele fara dinti.
In U.S.A, atat fetele cat si baietii poarta aparatul mai mult ca un accesoriu decat pentru indreptarea dintilor, este o moda.
De ce ar fi dizgratios asa ceva :
http://i.imgur.com/ip7911e.jpg
Poftim?! "Dizgratioasa"?! De ce?
E ceva normal, asa cum persoanele care au probleme cu vederea poarta ochelari, asa si cele care au probleme cu dantura poarta aparat dentar. Nu e nimic anormal, nimeni nu te poate judeca pentru ca porti aparat dentar.
In concluzie, raspunsul pentru intrebarea ta este "nu".
Nu.N-am nicio problema cu ochelarii, dintii suprapusi sau aparatele dentare.Atat timp cat o ajuta, nu-mi dau seama de ce ar parea "dizgratios".
Hey!
Asa cum nu este nici vina mea ca port ochelari, asa nu este nici vina ei ca trebuie sa poarte aparatul dentar.
Cu sau fara aparat persoana este aceeasi... daca aparatul o ajuta atunci asta nu ar trebui s-o faca sa se simta dizgratioasa sau ceva de genul...
Succes!
Sincer eu nu cred, acolo unde e dragoste adevarata, nu se ia in calcul aparatul dentar. Si ana la urma este ceva neceras, ori asa, ori cu dintii dtrambi sau mai stiu eu cum.
Cred ca dizgratioasa ar fi daca din frica de parerea altora si-ar lasa dintii sa creasca strambi. Altii poate ar vrea, dar nu au bani... O colega avea aparat dentar, iar dupa ce l-a scos avea un zambet extraordinar! As suporta orice masura daca stiu ca e pentru binele meu.
Nu cred in asa ceva, pana la urma, acolo unde e dragoste adevarata, aparatul nu mai conteaza. Eu cred ca e mai bine asa decat cu dintii strambi sau mai stiu eu cum.
Eu nu cred ca e dizgratioasa, e ceva normal.Ar trebui sa se simta bine cu ea insasi.
Ne e dizgratioasa. E chiar cool mai nou. Poti fii cool si sa si ai grija de sanatatea ta
Unele fete care poartă aparat dentar sunt foarte simpatice, mai ales atunci când zâmbesc.
Ma uit la suflet si apoi la fizic.Deci clar NU.Cand vine vorba de sanatatea dintilor fetei nu are de ce sa nu-mi placa.