Buna!
Eu cred ca o fata de 12 ani poate avea o prietenie destul de buna cu un baiat de aceeasi varsta. Dar nu pot spune acelasi lucru si despre o relatie intre ei 2. La 12 ani, te poti combina cu cineva dar nu faceti cine stie ce, nu o sa dureze prea mult. [parerea mea].
Dupa cum probabil sti, sau ti-ai dat seama, ferele se maturizeaza mult mai devreme decat baietii. ca dovada uita-te la raspunsul cocalarului de mai jos cu 5-6 "gagici". eu zic ca nu merita sa risti sa fii dezamagita de un pustiulica de 12 ani. mai asteapta daca vrei o prietenie serioasa
Sigur ca da, de ce nu? Au aceeiasi varsta, daca se cunosc mai bine sunt 100% sanse de o relatie.
Bineinteles...numai ca nu foarte serioasa adica totusi sunteti copii inca, o sa va saturati de atata iubire, oricum dragostea nu are varste...eu am avut primul iubit la 9 ani. Nu era nu stiu ce dar a fost frumoas:p. E frumos ca acum cand se apropie sarbatorile sa ai pe cineva langa tine
PS:Sarbatori fericite:*
Draga mea, la 12 ani nu esti capabila sa duci in spinare o relatie.
La 12 ani ar trebui sa ai cu totul si cu totul alte preocupari:sa inveti, sa te joci, sa practici un sport etc.
Poate ca vei crede ca esti pregatita sa ai o relatie, dar aceasta relatie poate sa iti afecteze scoala, copilaria si chiar FAMILIA.
Intr-o relatie se pot intampla,, n'' lucrui, de aceea este recomandat sa ai prima relatie cu un baiat la 15 ani [nu ma refer la contactul sexual], iar primul contact sexual dupa varsta de 18 ani.
Eu sunt femeie in toata firea, am si un copil de 9 ani, deci crede-ma ca te invat numai de bine.
Asculta sfatul meu!
In primul rand sunt baiat si am 15 ani, in al 2lea rand e vorba despre sora mea de 12 ani care ma inebuneste de cap cu asazisul ei,, iubit", eu nu sunt de acord dar am vrut sa vad parerera voastra si atat.