anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca o persoana pe care o stiti de 4 ani si cu care ati vorbit toata ziua in acest timp, ar putea uita de voi. Ma refer sa nu-i mai treaca nici un gand legat de voi.
Un prieten de al meu mi-a trimis o poza cu ceva gen "o persoana care nu ti zice ca te iubeste, te iubeste ma mult decat ar putea o face cineva" dupa care la cateva ore s-a intamplat ceva banal si a rupt legatura cu mine.
Eu merg pe baza citatului "cine cu adevarat tine la tine se va intoarce, cine nu se intoarce inseamna ca a gasit pe cineva mai bun"

5 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

4 ani e pistol cu flegme, ca sa citez un domn magnific.
Se rup relatii mai vechi de atat. Deci da, ar putea "uita".

| Violleta2022 a răspuns:

Intotdeauna depinde de motiv!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E posibil sa te uite complet, cum este la fel de posibil sa se gandeasca la tine la auzul unui simplu cuvant. Depinde cat de implicat a fost in relatie si cat de usor se detaseaza.
Poate ca cine nu se intoarce asteapta sa faci tu o miscare, era un citat ceva de genul : " Ea a plecat crezand ca el o s-o opreasca. El a lasat-o sa plece, crezand ca ea o sa se intoarca. ". Daca vrei sa ai prietenul ala inapoi in viata ta atunci cauta-l, scrie-i, fa ceva - nu astepta sa se alinieze planetele ca el sa se intoarca. 4 ani, pentru o "cearta" banala mi se pare o prostie - nu lasa lucrurile asa daca chiar ti la el.

| Hexiled a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu tot am incercat dar ma jigneste prin raspunsurile lui date in sila

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hexiled):

Daca iti raspunde in doi peri poti sa renunti, nu se sfarseste lumea dupa o despartire de orice tip ar fi ea.