Personal, cred ca da.
Depinde acum și dacă vă cunoașteți și în realitate sau urmează. ( nu o sa reziste, dacă totul rămâne doar online).
Dar, distanta este și un test, pentru ca înseamnă și răbdare, etc, iar dacă relația se termina pe baza acestui motiv înseamnă că nu a fost iubire și nici ce trebuie.
Pentru ca dacă chiar iubești, mergi și pana în pânzele albe pentru persoana respectiva, doar ca să fiți împreună.
Poate functiona mai ales in era tehnologiei cand exista insta Facebook si whatup daca exista iubire da depinde de cat de des va vedeti fizic intr-o luna
Aia nu e relatie e ca mircul in 2000 vorbeai cu cineva din plictiseala si e pacat sa stii ca timpul e foarte pretios si ce nu faci acum nu vei mai putea face niciodata timpul nu poate fi cumparat restul da mai bine cauta un prieten real nu virtual daca nu te-ai vazut cu el niciodata de unde nu sti ca e vreun mos la 70 ani libidinos ce garantie poti avea?
Ne-am arătat temele, am vb despre școală și mai multe.nu e moș.
E o joaca pentru voi mai mult de amicitie decat prietenie
Nu, deoarece dragoste prin corespondenta nu exista!
Iar relatiile online se stie deja ca sunt de de flirt, minciuna si plictiseala. Relatiile online nu vor avea niioadta succes, fiindca unul va da inapoi de frica sa nu fie prins cu minciuna.
La 14 anisori tu esti copil mic, extra-protejat de lege, deci fara dragoste si iubiti, ca-i derau!
Sper ca parintii tai sa-ti verifice website-urile pe care stai si telefonul sa vada cu cine esti online, ca nu-i de bine, tu fiind un copil mic fara prea multa minte.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: