Da, surioara! Roata se va intoarce, dar doar atunci cand tu vei uita si nu iti vei mai dori cu atata ardoare sa se intample. Eu chiar dau mult mai mult decat doi bani pe astfel de lucruri si, daca tot am batut apropo-ul, nu-i asculta pe cei care sufera de stres pe aici. Exemplul e chiar in fata ta, sub intrebarea ta. Oameni care "nu dau doi bani". Ei nu-nteleg ca o persoana sufera pentru ca ei n-au suferit. Daca vezi asta, n-am nimic cu tine! Revenind, se va intampla atunci cand nu-ti vei mai dori sa se intample. Asa merg lucrurile. Exista exceptii, dar proverbul:"Exceptia intareste regula" nu e degeaba proverb, daca tot o dam in vorbe intelepte. Bafta!
Crezi ca daca ai fi mai desteapta, ai sti sa nu pui intrebari tampite pe un site unde oamenii chiar nu dau doi bani? Eu zic ca da.
Roata se intoarce, dar daca vrei sa te razbuni, atunci o sa iti fie tot tie rau mai tarziu.Cum il faci sa sufere? Trecand peste.
Nu stiu daca se indeplinesc.Nu prea cred.
Poti sa-ti iei funda si sa ti-o atarni de frunte.
Buna elly, stai calma roata se introarce sigur mereu, stii proverbul ala FIE ROATA SI PATRATA TOT SE INTOARCE EA ODATA, iar cel care te-a facut sa plangi va plange si el, tot ce trebuie sa faci e sa il tratezi cu indiferenta ea doare cel mai tare sa vada ca nu iti pasa de el si ca ti-a facut rau atunci o sa se macine rau
Nu trebuie sa astepti ca roata sa se intoarca. Trebuie tu sa faci ceva. Si nu trebuie sa cauti razbunarea, trebuie sa-ti pastrezi verticalitatea. Cel mai bun mod de a te,, razbuna'' pe cineva care te-a facut sa plangi este acela de a-ti pastra zambetul pe buze si fruntea ridicata. Pe scurt, nu-i mai da satisfactia de a te vedea doborata. Ridica-te, scutura-te de praf si mergi mai departe. Si sa vezi cum o sa moara de ciuda respectivul.
NU trebuie sa te bazezi DOAR pe credinta. Depinde foarte mult de tine.
Nu o sa palnga neaparat din cauza ta dar din ceva tot va plange. Roata se intoarce chiar de e patrata.
Fata draga, eu am pus o intrebare, n-ai fost obligata sa-mi raspunzi! Imi este indiferenta parerea ta.dar totusi tineti vorbele pentru tine! Numai bine!
Roata se intoarce, si cei care au facut rau, vor primi pedepse. daca te-a facut sa plangi din rautatea lui, in timp ce tu nu ai avut nici o via, poate va plange si el vreodata (nu il vei face tu, ci altcineva). dar daca eol nu a gresit din rautate, ci doar din nepricepere, neatentie sau alte motive, evident nu are motiv sa sufere. Adesea mi s-a intamplat sa intalnesc femei care plang din cauza ca iubesc un barbat acre pur si simplu nu le iubeste si nici nu le-a spus vreodata ca le-ar iubi. In cazul asta, barbatul respectiv nu are nici o vina, e doar o situatie ingrata in care se gaseste. Vinovat este daca o minte pe femeia respectiva, ii spune ca o iubeste si apoi o inseala sau o loveste.
Nu cred ca toate se implinesc, ci numai cele drepte, care ni se cuvin. Da, cred ca daca avem credinta si afcem numai bine, binele ni se va intoarce in forme nebanuite. Si cred ca daca mintim, vom fi pedepsiti. Credinta nu e razbunare, ba dimpotriva. Acela ce va avea cel mai mic gand de razbunare ii va suferi si urmarile, chiar daca avea poate dreptate. Cred ca daca vei vrea binele fiecarui om, chiar si al celui acre ti-a facut rau, daca vei face numai bine, tuturor, chiar si celor care nu merita, daca vei da de 1000 de ori mai mult decat vei primi si nu vei cere niciodata nimic pentru tine, din egoism sau vanitate, cred in cazul asta ca Dumnezeu si soarta iti vor aduce bine.
amyleemuffly03 întreabă:
IO.oanaa <3 întreabă:
Delia228 întreabă: