Esti nebunaa?:O Cum sa fi urata? Esti foarte frumoasa! uita-te la tine:* Multe si-ar dori sa fie ca tine :*
Esti frumoasa, acum intrebarea mea este daca tu ai venit aici stiind asta deja si dorind de la noi complimente sau te consideri urata si vrei parerea noastra.
Ps:Zambeste cand se fac poze
Hei, nu esti urata! Fiecare persoana e frumoasa in felul sau. Iar tu esti o fata foarte draguta.
@InYourShadowIcanShine Ce matur esti, 10 sau 11 anisori?! Nu-ti dau mai mult ca ar insemna ca esti retardat mintal, asa vorbesti tu cu o fata? Toti ne exprimam parerile serioase, daca tu ai fi considerat ca ea nu este frumoasa ai fi putut sa-i spui intr-un mod civilizat. Acele doua fire de iarba care au crescut prin asfalt au realizat probabil mai mult decat vei realiza tu in toata viata. O zi buna.
Bună.
Ești chiar simpatică și nu uita, fii mai veselă în poze, afișează un zâmbet pe față și lasă chipul liber pentru că ești tânără și nu trebuie să maschezi un ten "ridat, îmbătrânit de vreme"!
Crede în tine și nu te mai lua după toți invidioșii și toate răutăcioasele.
Pa, pa.
Sigur nu-ti erau prieteni, sau pate au zis asta ca sa te tachineze si tu ai luat-o in serios...
Sigur! Insa trebuie sa intelegi ca nu toti oamenii o sa te placa...
M-am indragostit de tine :X vrei sa fii iubita mea? ) serios acum. nu esti urata
Şi dacă-ţi spun că eşti urâtă, ce faci? Pe bune acum, întrebarea e inutilă, dar dacă pe tine te interesează părerea unor necunoscuţi, e nasol.