Iti dai seama ca intre tine si iubita lui(care e cu siguranta mai mare ca tine) ar alege-o pe cea mai matura pentru ca la 28 de ani nu ii mai arde de copilarii. Sfatul meu e sa nu ii arati asa pe fata ca iti place de el, sa te porti frumos si sa-i demonstrezi ca esti destul de matura pentru varsta ta si poate cine stie...
S-ar putea, dar daca mai e si o a treia persoana, e mai bine sa stai deoparte, ca sa eviti alte neplaceri. Daca va avea vreo intentie serioasa cu tine, n-are decat sa se desparta de prietena actuala si apoi se schimba problema.
Cred ca e posibil. Cunosc un caz asemanator, ea are 18 ani iar el e cu 9 ani mai mare, dar totusi sunt impreuna de aproape 3 ani. Oricum multa bafta!
Sincer, da. Dar nu te incurca cu d-astea. Cautati pe cineva apropiat de varsta ta. :* Dar totusi daca tu chiar il iubesti, fa tot posibilul sa il obtii. Multa bafta. :*
Multumesc,nu e vorba de iubire..sunt atrasa de el dar sunt constienta ca este cu 10 ani mai mare plus ca are si o iubita..chiar daca ne facem ochi dulci..imi e greu sa cred ca un barbat ca el ar putea avea o relatie cu mine.
Eu daca as fi in locul tau nu m-as baga. Ca doar na e o diferenta destul de mare de varsta. Depinde si in ce sens il placi... Daca iti place caracteru sau fizicu. Sau poate amble.