Daca va iubiti cu adevarat, atunci ce conteaza varsta?
Din punctul meu de vedere nu conteaza ce zodie sunteti. treaba cu zodiile este o adevarata prostie.
Probabil ca unii o sa-si bata joc de voi daca sunteti impreuna, dar daca il iubesti, atunci vei putea foarte usor sa ii ignori pentru ca e prietenul tau si tie trebuie sa iti placa, nu altora!
Dar gandeste-te bine la asta. Gandeste-te daca tu chiar simti ceva pentru el sau e doar o chestie care va dura doar cateva zile!
Sper ca te-am ajutat si ca vei putea s faci alegerea buna
Eu cred ca daca va place cu adevarat unul de celalat nimic nu ar trebui sa va stea in cale...nici varsta, nici comentariile rautacioase ar trebui sa fiti voi insiva si sa va bucurati unul de celalat. Sper sa te ajute sfatul meu!
Paii, nu prea cred. Depinde de voi, s-ar putea ca unii colegi d-ai tai sa rada putin de tine ca esti intr-o relatie cu un "pusti". Aici depinde de voi, nu ar trebui sa bagati in seama orice.
Du-l la gradiniță draga mea! mai bine i-ați unul mai mare decăt tine nu cu mult dar mai mare! ce dracu îl iei să-l crești?
"iubirea nu tine cont de varsta de inaltime si de nimic``o mare prostie dupa mine daca vine unul sa va bata el trebuie sa te apere pe tine nu tu pe el si el te poate scoate la un suc deci nu e bun de tine si tu vei ajunge la liceu el in clasa a 7 a deci e treaba ta cum vrei sa cresti un copil de gradi pe care il iubesti ``iubit``
Ok deci, îmi spun propria părere, dacă vrei să mă iei în serios, bine; iar dacă nu, tot bine!
Crezi că merită să fii cu un băiat de clasa a VI-a? Adică tu fiind o adolescentă de 14 ani, să te uiți la un copil de 12 ani? Merită?
Ia-o ca pe un sfat prietenesc, însă e aiurea să te gândești că adolescentele din ziua de azi se uită la puștani de 12 ani.
Ăsta de-abia știe înmulțirea, şi tu te-ai îndrăgostit de el. Mișto!
Da, logic că vârsta vă strică relația.
Peste câteva luni vei fi în clasa a IX-a, la un liceu cu mii de băieți de aceeași vârsta ca a ta, sau chiar mai mari.
Când le vei spune "scuze, am prieten de clasa a VI-a" nu va spune prea bine.
Vai draga! Anul asta ai EVALUARE NATIONALA, e ceva important. La varsa asta nu exista relatii serioase! Daca ai capul pe umeri, o sa te straduiesti sa ajungi la un liceu bun si acolo o sa gasesti mult mai multi baieti. Daca te gandesti la "relatii" de la varsta asta, o sa ajungi cu vreun manelar/cocalar burtos...Bafta!
Close întreabă:
Andrei67y5 întreabă: