anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in destinul predestinat al zodiilor? Sunt scorpion, si nu stiu ce ar trebuie sa cred, este o zodie mai,, periculoasa,,! Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| soricelulRulz a răspuns:

Http://bogdancristianv.blogspot.ro/
http://keepcalmjustsmile.blogspot.ro/
nu prea au legatura cu situatia in care te afli tu dar cuprind subiecte care te vor mai distrage si te vor face sa vezi unele chestii altfel,

13 răspunsuri:
| soricelulRulz a răspuns:

Depinde de persoana, si eu sunt scorpion, si ciudat sunt fix si exact cum este descris un nativ din aceasta zodie dar acum depinde de fiecare in parte dar in mare parte cred in chestiile alea si in horoscop, mi-sau adeverit majoritatea

| Ramona960 a răspuns:

Uneori mai cred. Dar nu trebuie sa te iei intotdeauna dupa asta. Zodiile nu corespund mereu, depinde si caracterul fiecaruia. Spre exemplu, am 4 prietene varsator si pot sa iti spun ca sunt total diferite. Sau cunosc un cuplu care se inteleg de minune contrar zodiilor lor, intrucat ea este leu si el taur, iar aceasta combinatie este total nepotrivita. Si nu cred ca scorpionul este o zodie rea sau periculoasa, ci doar cei din aceasta zodie sunt mai cu personalitate, mai hotarati, sau cel putin asa sunt persoanele scorpion pe care le-am intalnit eu. Cred ca nu trebuie sa te iei neaparat dupa compatibilitatea zodiilor, ci dupa caracterul persoanei respective si sentimentele tale. Cand viata ti.l va pune pe ales in fata ta si va veti intelege nu va mai conta ca este taur, capricorn sau altceva. Sper ca te.am ajutat macar putin. Nu uita:fii tu insati si asculta.ti inima!

| AnneMarie78 a răspuns (pentru soricelulRulz):

Multumesc, daca nu te deranjeaza ai putea sa imi dai un site unde sa citesc ceva? Multumesc:*

| AnneMarie78 a răspuns (pentru Ramona960):

Multumesc mult!:*

| soricelulRulz a răspuns (pentru AnneMarie78):

Pai depinde, vrei un blog, stiu 2 destul de k (unul al meu si celalalt al unui prieten foarte bun ) sau un site cu tot felul de statusuri?

Cele 2 bloguri.

Multumesc mult:*

N-ai pentru ce

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred in asa ceva

| mona a răspuns:

Eu cred ca e cea mai mare prostie sa crezi in zodii

Nu m-am putut oprii, nu puteam sa nu iti zic cat de mult mi-au placut vorbele voastre si cat de mult am reflectat asupra lor. Multumesc inca o data, si bafta, saa mai scrii cat mai mulT:*

Multumesc foarte mult (n-ai idee cat inseamna) ma bucur ca ti-au placut

Sa mai scrii. Poate vei scrie si o carte, ceva. mult SUCCES cred ca vei reusii garantat.Bafta inca o data!