Iubirea e un sentiment foarte periculos. Asa e, pentru ca poate rănii la fel de mult cum poate înveselii. Dragostea la prima vedere e ceva nesigur. Te indragostesti de o anumita persoana, iar dupa constati ca are un suflet urat si totusi chipul ei iti rămâne tipărit in minte. Părerea mea e ca... oamenii trebuie sa se ferească de asta. Adevarata dragoste se cunoaste si se simte, cu o simpla privire nu rezolvi multe. Asta daca nu cumva persoana respectiva are un caracter de admirat si un suflet bun. Dar mai rar gasesti astfel de persoane.
Cunosc mai multe cupluri care intre timp au devenit familii cu copii, carora li s-a intamplat/s-a produs acest coup de foudre (dragoste intensa de la prima vedere).Si o spun in cunostinta de cauza deoarece in 2 cazuri este vorba/imi sunt cei mai buni prieteni de familie.
. Unde-i hazul? Se pare ca nu ai inteles sensul acelei fraze.
Rad pentru ca mi se pare prostesc. eu de fel incep sa tin la o fata dupa ce o cunosc mai bine, cu cat o cunsoc mai bine cu atat incep o iubesc mai mult. sunt un ciudat, stiu.
Dar nu inteleg de ce ai citat fraza din intrebarea mea.
In fine, aceeasi parere o avem cu totii mai putin pokemoanele de 12-13 ani care si-au facut prezenta pe TPU si cu care speram sa discut la intrebarea asta.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: