E o chestie aici. e cu dus si intors. daca tu crezi ca daca te uiti in oglinda il vezi pe devil. o sa ti se para ca il vezi. iar daca nu crezi, si esti stapana pe tine, o sa te linistesti si nu o sa ti se mai para ca il vezi. oricum e doar o superstitie.eu una nu cred in ea. sper ca te-am ajutat:*:*
LoL nu
eu m-am uitat de 11000000000000 de ori in oglinda la ora 00:00
si nu am nimic
si nu am visat pe Devil
prostii
Sunt niste prostii provenite de la bunicii nostri... Ganditi-va ca acestea nu se pot compara cu religia si cu stiinta! ( superstitia nu se incadreaza in niciuna dintre acestea ) Deci sa va pun o intrebare : In ce credeti voi, in Dumnezeu, in stiinta, sau in superstitii ( numai in una poti crede )?!
Eu nu cred in superstitii decat in cele bune! Pe cele rele nici nu le bag in seama! uh crezi?
Bună!
Eu sincer nu cred în absolut nicio superstiţie, poate cred în noroc, în rest...doar în fantome cred pentru că mi s-a întâmplat un eveniment care îmi poate afirma crezul.
Baftă!
Nu... mai ales chestia asta cu devil. de cate ori m-am dus sa ma p*s(scuze expresia) si m-am uitat in oglinda nu s-a intamplat nimic + cand ma duceam sa beau apa deci stai calm/calma
sper ca te'am ajutat. By3
Da in unele cred... dar ma uit foarmte mult in oglinda si nu cred ca in vad pe Devil daca e adevarat si l-am vazut de atatea ori inseamna ca nu e chiar asa urat cum zice lumea
anonim_4396 întreabă: