Categoric, nu! Superstitiile sunt chestii care nu au nici o tangenta cu realitatea, sunt niste aberatii care se desfasoara numai in mintea oamenilor.
Eu nu sunt superstitioasa, stiu ca nu are cum sa ma afceteze personal niste lucruri care nu au nici o legatura cu mine. cum zic si vrajitoarele : "daca nu crezi nu se lipesc farmecele de tine", pai bineanteles ca nu se lipesc, daca as crede asa ceva as fi obsedada ca ma urmareste raul si la orice pas as avea impresia ca tot ce mi se intampla este un belstem sau mai stiu eu ce tampenie.
De acord cu Alexandra Dana. Am ochii verzi si nu cred nimic din ce se speculeaza. Imi place sa cred unele chestii, dar doar de dragul de crede ...
Nu cred.mai ales in cea cu ochii verzi! Persoanele cu ochii verzi sunt foarte sincere, chiar f.sincere!
In nici un caz, sunt inventii ale oamenilor din vechime care au inceput de la coincidente.
Eu cred doar in aceea cu ochi ex: ochi verzi niciodata sa nu-i crezi. ochi albastri ca fundul marii te imbata ca si vinul. ochi caprui fura inima oricui mie mereu mi-au placut fetele cu ochi caprui si eu am ochi verzi si pot iesi din orice situatie mintind orice as zice sunt crezut as putea minti oricand si nimeni de pe planeta n-ar sti
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: