Nu exista mos craciun!?!?!(
Si...in farmece...nu stiu daca cred... e posibil sa fie adevarate...
Da.chiar cunosc o vrajitoare.brrr.mi se face parul maciuca, pentru ca stiu ca a facut rau.. dar imi frica sa zic ceva, o belesc apoi
Nu cred si ma jenez ca sunt contemporana cu oameni atat de slabi incat sa acorde credit unor sarlatani care isi spun vrajitori.
50%. Am vazut niste chestii ciudate(fenomene) care li se intamplau anumitor persoane, si am si auzit dar nu sunt chiar atat de sigura ca asa zisele vrajitorii exista. De obicei cand se intampla ceva neobisnuit oamenii devin superstitiosi si le pun pe baza vrajilor, farmecelor, etc. Ca sa fiu sincera cred ca fiecare si'o face cu mana lui nicidecum altcineva. Iar daca intr'adevar exista si suntem noi sceptici, bune nu cred ca au cum sa fie.
Aproapo aia 2 de mi-au dat stupid, ce este asa stupid ca am zis "da", astept si eu raspunsuri aia 2 cu stupid, daca pot sa va spun "stupizi"!
Nu...sh vrajitoarele astea is ca toata lumea... mint oamenii sh ei isi pierd banii
Da...mai degraba in farmece...si sunt sigura...adica am colege si sunt eu una pusa in situatie...nu pot sa-mi uit fostul dupa juma de an.sigur e ceva. :-
Uuu... iar teoria abracadabra?
e ca si cum ne-ai intreba daca inca credem in mos craciun si in iepurasul de paste
Absolut deloc. in nimic nu trebuie s`avem incredere ci doar in Dumnezeu. El este singrul care stie totul.
Nu cred pentru ca nu am vazut asa ceva, Doar ce se vorbeste, da de unde stiu eu ca sunt adevarate, n-am de unde... cred doar in ce e credibil si stiu ca exista asa ceva. Nu-s bune de nimic, poate doar sa faci rau cuiva, sa-l fermeci...
Nu, cei mai putin inteligenti si naivi cred in astfel de lucruri! Sper sa nu starnesc antipatia unora de pe aici, este doar o parere personala!
miha_3376 întreabă: