Unii spun ca la multe dar eu zica ca doar la cateva)))) Nu stiu Probabil la nimic!
Dacă tu consideri că, tot ce ne învață la școală sunt prostii atunci...
Mă rog...
Nu tot dar ce rost are sa stim ce este nuvela sau la mate diferite operatii foarte grele, doar ne baga toate prostiile in cap.
Insusi prin faptul ca ai reusit sa scrii aceasta intrebare iti raspunzi de unul singur.
Deasemenea, deoarece ai scris imediat "prostii" dovedeste ca tu ai postat aceasta intrebare doar pentru a te da mare.
In orice caz ceea ce invatam la scoala ne este mai util decat credeai, si nu ma refer doar la notiunile esentiale in viata pe care le acumulam in clasele mici ( scrisul, socotitul, cititul, si cultura generala pe care oricare om trebuie sa o aiba) ci si restul de informatii care ne vor ajuta mult in viata. ( si nu cred ca e necesar sa iau fiecare materie la rand si sa scriu despre fiecare in parte)
Ca sa te fac sa intelegi iti voi da un exemplu: Andreea Tonciu! Cu totii am auzit despre ea si mai ales, despre "perlele" pe care le tot scoate pe gura. Nu cred ca tu ti-ai dori sa ajungi asemeni ei si sa nu cunosti nici macar vecinii Romaniei.
Ceea ce este si maii grav la intrebarea ta este ca ea nu este o intrebare care sa iti apartina, ci pur si simplu cu totii o adreseaza pentru a parea interesanti fara sa isi dea seama ca gresesc.
Nu sunt prostii, depinde ce vrei să faci cu viitorul tău.
O să-ți dai seama mai târziu.
Nu e nicio problema. E nevoie si de muncitori necalificati in tara asta. Nu toti trebuie sa stie sa vorbeasca corect limba romana.
Cel mai important sa ai o cultura generala ca degeaba ajungi cunoscut si cand deschizi gura se transforma totul in comedie instant. Dar trebuie sa stii sa prinzi esentialul, sa citesti printre randuri si sa poti aplica ceea ce inveti. Ceea ce inveti in scoala te ajuta mult daca toata viata ta o vei petrece in scoala, iar atunci vei invata totul mot à mot. Cand o sa-ti cauti de lucru, e esential o facultate, niste studii, dar nu o sa vina nimeni la usa ta ca sa te angajeza asa ca modul in care te descurci practic poate sa-ti fie mai de folos.