| dianarockstar42_8784 a întrebat:

Cui ii place justin bieberlove struck? e super qute :X

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Pana de curand nu stiam de el, dar intr-o zi zic, hai sa caut poze cu el pe google sa vad si eu cum arata asta.

Intradevar e super dragut love struck blushing
{Daca ma aude prietenul meu, i`au bataiehee hee }

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da fata si mie imi place.Cand vine in Romania? Abia astept. O sa imi iau toate posterele si sa ii cer autograf pe fiecare.Am auzit ca s-a dat la Mili intr-un club.Vai fata tu iti dai seama daca Mili si Qute-osul asta vor fi impreuna? Noii BraziAngelini ai Disneylaughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu şi Justin Bieber avem la fel de multe puncte în comun câte ai tu cu limba română!

| Marii a răspuns:

Mie nu! Este oribil! Nu stiu ce naiba va poate place la el, este doar o vedeta aparuta peste noapte, nu va iesi nimic bun din el. (sa curga cu stupizi pentru ca va doare adevarul)

| Ana-Maria94 a răspuns:

Il urasc, e un ratat care a devenit mare vedeta peste noapte.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cica e amanta lui usher...inseamna ca ai gusturi bune daca iti place si tie si lui love struck

| deea_1980 a răspuns:

Mi'e imi placeeeeeelove struckE super dragut si canta superblove struck

| Bloo2 a răspuns:

E "qute" pe dracu'...

| Andra2503 a răspuns:

Mie imi plc ft mult mai ales ca e aproape de varsta mea :X:X:X

| KikiRiki98 a răspuns:

Si mie imi place de el il ador:X:X:X e foarte dragut, ma rog arata putin ca un copil dar e foarte ok, cred ca daca as ajunge sa il cunosc ar fi foarte de treaba:d si canta absolut fantasticlove struck piesa mea favorita este love me

| Anutzu14 a răspuns:

E foarte sweetlove struck si canta superbig grin mei imi place multbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa este foarte frumos.il ador. pup:*:*sadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mari esti o idioata scuze ca zic nu ma folosit cuvantu asta pana acu inseamna ca nu stii despre cine e vorba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mari esti o idioata nu a mai folosit cunvantu asta pana acu da o spun inseamna ca nu stiu despre cine e vorba love justin jieber:X:X:Xlove strucklove strucklove strucklove struck:*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu in nici un caz, e cel mai handicapat din lume, Zici ca este fata, are voce de fata, ma cac in gura lui si in ultimu rand dal drek

| Pustii a răspuns:

In special mie si sorii meah ne place...cred ca daca am da fata in fata cu el am lesina

| diabolic53mp a răspuns:

Chiar daca dupa parerea mea nu are talent nu se imbraca bine si multe alte defecte.(doar asta e parerea mea) mda. gusturile nu se discut...

Întrebări similare