Am avut mari emotii jumate de noapte dupa aceasta nu am putut adormi normal revizuiam tot ce s-a intamplat.El era mai mare se vedea ca avea o mare experiente dupa felul cum sa comportet la prima intilnire cu mine aveam 15 si el 18 eram cam speriata fiindca direct a inceput sa ma sarute pe git apoi pe buze eu incercam sa vorbesc cu el dar el tot ma saruta si incerca tot sa ma pipae insa eu rusinata ii luam tot miinile zicind prostii precum ca m-ar gidili degetele lui. Emotiile de la sine au disparut.
Am avut emotii, era normal, mai ales ca nu a fost o intalnire intre adolescenti.Eram in clasa a 5-a cand s-a intamplat si totul a fost mai mult o joaca de copii, ma refer la relatia noastra, dar a fost interesant intr un fel.E firesc sa ai emotii, indiferent de varsta la care ai prima intalnire sau locul in care ea are loc, important e sa inveti sa le controlezi.De multe ori,emotiile ne pun in dificultate si ne fac sa spunem lucruri prostesti in momente nepotrivite,de aceea nu trebuie sa le permiti sa te controleze, ci tu pe ele. Daca persoana de langa tine te iubeste, te place pentru ceea ce esti, nu o sa te intimideze, ci o sa faca in asa fel incat emotiile sa fie trecatoare si sa va simtiti bine impreuna
anonim_4396 întreabă: