Scurta a durat 30 min, numai ca imi cunosteam deja 80% din colegi ca facusem gimanziul impreuna.
Ce bine de tinee, eu nu cunosc pe nimeni aproape.
Deci prima zi de liceu a fost una interesanta. Nimeni nu cunostea pe nimeni, eram toti tacuti. Probabil ca asa va fi prima saptamana. Dupa aceea, iti vei da seama ca ti la ei mult.
Dap dar ei se mai cunosc intre ei, au fost colegi in generala mai multi.Ms de sfat oricum
Cu placere.
Faina. M-am dus prea devreme la scoala ca festivitatea noastra incepea la 11, mam invartit cu colegii tot orasude credeam ca mor de picioare, ca intre timp sa ma mut la alt liceu
Esti a9a?:d
Wow super tare)) Da, intru in a 9-a ...
A fost frumos!
Emotii, nu stiam cum sa ma imbrac (nu aveam gusturi deloc)
Am luat un fel de pulover roz inchis, pantaloni negri de tercot si balerini gri.
Dar imi amintesc frumos.
Eu credeam ca va fi altfel, cu lume fitoasa, m-am machair, o tona de machiaj
:*
) ce frumoos.eu cred ca va fi naspa nu cunosc decat vreo 2-3 persoane si suntem 28 in clasa:-s si de asemenea, ma intreb ce sa port si cum sa ma machiez :*
La ce liceu esti? Esti din Bucuresti? Si eu sunt tot a 9-a si la fel de emotioanata ca tine
Nu,nu sunt din Bucuresti, sunt din caras-severin dar e placut sa stiu ca nu sunt singura cu emotii)
A fost destul de ciudat. Nimeni nu vorbea cu mine, am crezut prima data ca asa e la liceu, dar cu timpul adica intr-o saptamana doua hai, m-am acomodat si este foarte super.
Mie mi'ar placea sa nu intre nimeni in vorba cu mine:-s bv tie ca te'ai acomodat:*
Normal ca te acomedezi si o sa vezi ca este de 1000.000 de ori mai fain ca in generala, eu sunt pe a 11 si nu as mai vrea sa fiu in generala
Pfff m'ai mai usurat Msssssss:*
Cu placere, eu ti-am zis cum a fost la mine, adica super, numa prima saptamana ziici ca e un an, dupa aia trece repede, depinde cum la fiecare om in parte cum se acomodeaza
A fost groaznic. Simteam ca nu e locul meu acolo, ca nu o sa ma acomodez niciodata si ca toti sunt niste ciudati. Dar nu a fost mai groaznica decat ultima zi de liceu. Eu am terminat anul asta a 12a. Bucura-te de fiecare zi din liceu.Sunt niste ani deosebiti. Mie mi-ar face o deosebita placere sa mai fiu macar un an in liceu.:-
Multumesc muuut, o sa incerc sa ma bucur:*
CriminălBadBoy întreabă:
Idkrjek întreabă: