| Alllllexandra a întrebat:

Cum a fost prima voastra zi de liceu? Mai tineti minte?thinking

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faina. M-am dus prea devreme la scoala ca festivitatea noastra incepea la 11, mam invartit cu colegii tot orasude credeam ca mor de picioare, ca intre timp sa ma mut la alt liceu laughing
Esti a9a?:d

suntserios
| suntserios a răspuns:

Scurta a durat 30 min, numai ca imi cunosteam deja 80% din colegi ca facusem gimanziul impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost frumos!
Emotii, nu stiam cum sa ma imbrac (nu aveam gusturi deloclaughing)
Am luat un fel de pulover roz inchis, pantaloni negri de tercot si balerini grilaughing.
Dar imi amintesc frumos.
Eu credeam ca va fi altfel, cu lume fitoasa, m-am machair, o tona de machiajlaughing
:*

| Alllllexandra explică (pentru anonim_4396):

Wow super tarelaughing)) Da, intru in a 9-a I don't want to see...

| Alllllexandra explică (pentru anonim_4396):

laughing) ce frumoos.eu cred ca va fi naspaI don't want to see nu cunosc decat vreo 2-3 persoane si suntem 28 in clasa:-s si de asemenea, ma intreb ce sa port si cum sa ma machiezlaughing :*

| Alllllexandra explică (pentru suntserios):

Ce bine de tinee, eu nu cunosc pe nimeni aproape.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosteam nici eu pe nimeni, doar mai marihee hee
Am fost cu vecinii, mai mari
:*
O sa cunoscti acolo nu iti fa probleme>big grin

| Dariusuu a răspuns:

Deci prima zi de liceu a fost una interesanta. Nimeni nu cunostea pe nimeni, eram toti tacuti. Probabil ca asa va fi prima saptamana. Dupa aceea, iti vei da seama ca ti la ei mult.

| allynNa20 a răspuns:

La ce liceu esti? Esti din Bucuresti? Si eu sunt tot a 9-a si la fel de emotioanata ca tinelaughing

| BadGirlAndra a răspuns:

A fost groaznic. Simteam ca nu e locul meu acolo, ca nu o sa ma acomodez niciodata si ca toti sunt niste ciudati.laughing Dar nu a fost mai groaznica decat ultima zi de liceu. Eu am terminat anul asta a 12a. Bucura-te de fiecare zi din liceu.Sunt niste ani deosebiti. Mie mi-ar face o deosebita placere sa mai fiu macar un an in liceu.:-

| Dariuspeerta a răspuns:

A fost destul de ciudat. Nimeni nu vorbea cu mine, am crezut prima data ca asa e la liceu, dar cu timpul adica intr-o saptamana doua hai, m-am acomodat si este foarte super.

| Alllllexandra explică (pentru Dariusuu):

Dap dar ei se mai cunosc intre ei, au fost colegi in generala mai multi.Ms de sfat oricum tongue

| Alllllexandra explică (pentru allynNa20):

Nu,nu sunt din Bucuresti, sunt din caras-severinlaughing dar e placut sa stiu ca nu sunt singura cu emotiilaughing)

| Alllllexandra explică (pentru BadGirlAndra):

I don't want to see Multumesc muuut, o sa incerc sa ma bucurlaughing:*

| Alllllexandra explică (pentru Dariuspeerta):

Mie mi'ar placea sa nu intre nimeni in vorba cu mine:-s bv tie ca te'ai acomodat:*

| Dariusuu a răspuns (pentru Alllllexandra):

Cu placere.

| Dariuspeerta a răspuns (pentru Alllllexandra):

Normal ca te acomedezilaughing si o sa vezi ca este de 1000.000 de ori mai fain ca in generala, eu sunt pe a 11 si nu as mai vrea sa fiu in generalalaughing

| Alllllexandra explică (pentru Dariuspeerta):

Pfff m'ai mai usuratlaughing Msssssss:*

| Dariuspeerta a răspuns (pentru Alllllexandra):

Cu placere, eu ti-am zis cum a fost la mine, adica super, numa prima saptamana ziici ca e un an, dupa aia trece repede, depinde cum la fiecare om in parte cum se acomodeaza

Întrebări similare