| Gaara5846 a întrebat:

Cum a fost prima zi de liceu? la mine destul de naspa))) liceu plin de manelisti infecti

12 răspunsuri:
| 1Hekate1 a răspuns:

Nasol de tine, urasc manelistii, i-as arunca pe toti intr-o groapa fara fund laughing
La mine a fost ok. Am ajuns, m-am intalnit cu vreo 6 fosti colegi + 2 din alta clasa din scoala mea, vorbeam radeam, n-aveam nici o treaba. Colegele nu mi se par deloc ciudate si le cam cunosc. Atata doar ca sunt prea cuminti.iar eu sunt mai ..hm...sa zicem doar ca ador bautura laughing)

| byabubu a răspuns:

Am o clasa pline de fite...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma mir ca in 2014 copii mai asculta manele. arata ce iq au unii. dar na, cineva trebuie sa mature si strazile, zi mersi ca nu o sa o faci tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce-mi aduc aminte de acum doi ani: groaznica.

| AsdfghjkI32 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce treaba are ascultatul manelelor cu iq-ul ma? fiecare asculta ce gen de muzica vrea, eu ascult cateodata manele ca sa ma bine dispun, dar nu inteleg care **** mea e conexiunea intre manele si iq? daca cei care canta manele nu au o cultura generala prea ok nu inseamna ca si persoanele care asculta asta sunt la fel. gosh, think out of the box. totusi, tu ce muzica asculti? care e melodia ta preferata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AsdfghjkI32):

" care e melodia ta preferata?" ca sa nu zici ca bag din burta ca sa par mai "intelingent" am raspuns la intrebarea ta, inainte la cineva.
http://www.tpu.ro/......preferate/

acum la faza ce are cu iq. pai cand asculti o muzica pentru plangaciosi care are in majoritatea videoclipurilor numai curul la panarame, ce crezi, ca dai pe afara de inteligenta? eu ascult muzica clasica multa, niste roc si pop. nu pot zice ca ma simt "inteligent" dar cand aud o persoana care asculta manele, cu siguranta nu pot zice ca e prea despteapta. soarta

" dar nu inteleg care **** mea e conexiunea intre manele si iq" se vede inteligenta, nu poti scrie 4 randuri, fara sa injuri. vezi chestia? sau vrei sa zic iar de iq?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Rock"

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce frumos l-ai pus la punct. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zurick):

Soarta. nu imi plac zmiorcaiti care asculta manele. gen la panarame care nu le faci doamne si se supara, asa si el. stai sa vezi cand imi raspunde iar, sa vezi acolo laughing

Mai răspunde..., îți dă ignore. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zurick):

Nu stiam eu de ce ma doare spatele de mor acum.

laughing

PS:Când m-a durut pe mine spatele, tata a crezut că o creatură de Sânziene s-a răzbunat pe mine.Ai grijă. laughing