| TheFeeye a întrebat:

Cum a fost prima zi de liceu/ scoala la voi? happy
Eu sunt boboaca si a fost super ciudat in prima zi de liceu xD. Batea vantu ca naiba si nu se auzea ce zicea directoarea, si a fost aglomeratie si harababura. Si am un orar de toata frumusetea intru la unu si scap pe la 7 seara straight face. Si sunt 9 A si am 30 de colegi cu mine 31 sunt super multi intr-o clasa xD. Si sunt doar 7 baieti restul fete laughing.
La voi cum a fost? sper ca mai bine ca la mine big grin

11 răspunsuri:
| adinaxD a răspuns:

Ceeel mai ciudat moment, eram ca furnicile in curtea scolii.A durat cam jumatate de ora pana am intrat toti in salile de clasa pe 2 usi.La noi nu a batut vantul, dar tot nu se intelegea nimic pentru ca toata lume, chiar toti copii povesteau, si cand s-a spus o rugaciune, numai cei mici si profesorii si-au facut cruce.Despre orar...e fenomenal de dezastruosstraight face.Si la noi e cam la fel cu colegii laughing...suntem 26 in total: numai 8 baieti si restul fete.
A fost ciudat, dar de asemenea si haios cand am realizat doar in clasa ca de fapt au vorbit 7 persoane la microfon laughing.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru adinaxD):

Şi tu ai un orar de căcat?
Eu am mâine chimie, fizică, mate, una după alta. laughing

| adinaxD a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Daaa...e o prosie.
Maine am engleza, franceza, romana, biologie, una dupa alta. Iar in alta zi: mate, fizica, chimie, istorie, geografie consecutive.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru adinaxD):

laughing Eu am vineri franceză, latină, engleză, română.

| TheFeeye explică (pentru Zeflemitoarea):

Ce in forta ati intrtat laughing direct xD

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru TheFeeye):

thinking Cam da. Trebuie să-l mai modifice.

| Vokii a răspuns:

Aglomeratie era, chiar multa. Astia mari se uitau la noi, habar n-aveam pe unde sa ma duc sau ce sa fac. laughing Eu intru la 12 jum si ies la 7. straight face Suntem vreo 28, dar vreo 9 sunt baieti. rolling on the floor
Si da a fost destul de bine, evitand vremea de dimineata in care a plouat. happy

| JoshuaNNN a răspuns:

Neh, harababura si aglomeratie sunt peste tot, faci dupa-amiaza si de'asta ti se pare asa ciudat orarul (momentan).Nu stiu ce profil esti, dar presupun ca filologie, de obicei acolo sunt numai fete.
La mine nu a fost nimic special, de director nici nu ma interesa ce vorbeste, eram cu ochii doar dupa fete laughing

| PunkyA a răspuns:

Prima mea zi de scoala a fost groaznica. Mi-a fost extrem de rau, dar din ambitie tot am fost la scoala. Am stat aproximativ 3 ore prin curtea scolii timp in care am ascultat discursul directorului si numele tututor elevilor de clasa a 9a.
Apoi am stat o ora in clasa cu dirigu' si am aflat ca avem 3 colege noi( pe 2 dintre ele le stiam...) si ca suntem 34 in clasa. Si daca tu te plangi ca ai doar 7 baieti in clasa, ar trebui sa vezi cum e sa ai doar 2( unul care arat ca moartea in vacanta-e alb ca varul- si unul care se comporta ca un copil de 12 ani).
Si dupa ce ni s-a permis sa parasim scoala toata lumea a iesit la un suc/pizza/orice, iar eu am fost la doctor si m-am indopat cu pastile si covrigi.
Si sunt clasa a 10a H big grin

| Rockerul23 a răspuns:

Pai da a fost ciudat laughing
Nu cunosteam mai pe nimeni.
Dar sper ca maine o sa ma cunosc mai bine cu colegii mei.

| TheBlackAce a răspuns:

Mda prima zi de liceu laughing. nu gaseam clasa pentru inceput =) iar cand am gasit-o nu am cunoscut pe nimeni {evident} si a fost foarte ciudat laughing