Pai da a fost ciudat
Nu cunosteam mai pe nimeni.
Dar sper ca maine o sa ma cunosc mai bine cu colegii mei.
Neh, harababura si aglomeratie sunt peste tot, faci dupa-amiaza si de'asta ti se pare asa ciudat orarul (momentan).Nu stiu ce profil esti, dar presupun ca filologie, de obicei acolo sunt numai fete.
La mine nu a fost nimic special, de director nici nu ma interesa ce vorbeste, eram cu ochii doar dupa fete
Ceeel mai ciudat moment, eram ca furnicile in curtea scolii.A durat cam jumatate de ora pana am intrat toti in salile de clasa pe 2 usi.La noi nu a batut vantul, dar tot nu se intelegea nimic pentru ca toata lume, chiar toti copii povesteau, si cand s-a spus o rugaciune, numai cei mici si profesorii si-au facut cruce.Despre orar...e fenomenal de dezastruos.Si la noi e cam la fel cu colegii ...suntem 26 in total: numai 8 baieti si restul fete.
A fost ciudat, dar de asemenea si haios cand am realizat doar in clasa ca de fapt au vorbit 7 persoane la microfon .
Şi tu ai un orar de căcat?
Eu am mâine chimie, fizică, mate, una după alta.
Daaa...e o prosie.
Maine am engleza, franceza, romana, biologie, una dupa alta. Iar in alta zi: mate, fizica, chimie, istorie, geografie consecutive.
Aglomeratie era, chiar multa. Astia mari se uitau la noi, habar n-aveam pe unde sa ma duc sau ce sa fac. Eu intru la 12 jum si ies la 7. Suntem vreo 28, dar vreo 9 sunt baieti.
Si da a fost destul de bine, evitand vremea de dimineata in care a plouat.
Mda prima zi de liceu . nu gaseam clasa pentru inceput =) iar cand am gasit-o nu am cunoscut pe nimeni {evident} si a fost foarte ciudat
Prima mea zi de scoala a fost groaznica. Mi-a fost extrem de rau, dar din ambitie tot am fost la scoala. Am stat aproximativ 3 ore prin curtea scolii timp in care am ascultat discursul directorului si numele tututor elevilor de clasa a 9a.
Apoi am stat o ora in clasa cu dirigu' si am aflat ca avem 3 colege noi( pe 2 dintre ele le stiam...) si ca suntem 34 in clasa. Si daca tu te plangi ca ai doar 7 baieti in clasa, ar trebui sa vezi cum e sa ai doar 2( unul care arat ca moartea in vacanta-e alb ca varul- si unul care se comporta ca un copil de 12 ani).
Si dupa ce ni s-a permis sa parasim scoala toata lumea a iesit la un suc/pizza/orice, iar eu am fost la doctor si m-am indopat cu pastile si covrigi.
Si sunt clasa a 10a H