Prima zi... una obisnuita. Am venit la 11:00... ne-am luat orarul si manualele si gata. Nu a fost mare lucru.
Ps : Daca ai vedea orarul ^w^
Este atat de prost realizat... nu il faceam asa nici daca mi-as fi dat silinta Bataie de joc curata.
Cum vine asta? Pai e ceva de genul *luni*
Engleza Mate Chimie Fizica Sport Fizica
Srsly? Ce naiba face sportul acolo?
Asta-i viata...mai bine zis "sistemul de invatamant din Romania."
Ooooo.....hehe, eu am scapat demult
Astai, fiind 'prima zi de scoala' am dormit mult si bine
Am mers mai devreme la scoala, am fost la un coleg acasa sa-i dau desteptarea si era sa intarziem la deschidere. Cand in fata noastra se tinea un discurs, noi vorbeam despre toate prostiile si radeam. Am mers in clasa si ne-am luat cartile apoi direct la bar. O zi obisnuita, sa zic asa.
La fel de plictisitoare şi anostă precum şi ultimile trei deschideri pe care le-am prins la liceu. Ca de obicei am întârziat şi m-am trezit cu directoru în clasă. La careu aceeaşi varză s-a spălat despre liceul nostru. M-am plictisit şi am plecat acasă înainte să fie prezentați bobocii.
Ca dracu. Urăsc clasa si toti colegii. Iar sa vad cum face legea o c@rva si toate proastele sa o pupe in c@r, si normal, nu mi-a convenit de regulile ei si eu singura care a comentat. Ca naiba sa nu ies in minus când proastele o asculta. Le urăsc. Am niste nervi, le-am înjurat tot drumul. (si eu nu înjur).
Suparata mai esti domne , de ce nu le-ai luat la bataie? nu stii ca frica inseamna respect? ce naiba
La fel si la mine!
Daa, saream pe ele. Cati nervi am avut, aoleeeu.
A fost frumos toata ziua, pana in momentul cand am aflat ca un super profesor a fost mutat la alta scoala iar in locul lui a venit altcineva, si pana in clipa cand am cunoscut cei 5 profesori noi.In rest a fost ok;-)