anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost prima zi de scoala?
La mine a fost prima de liceu ..destul de ok. big grin

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Prima zi... una obisnuita. Am venit la 11:00... ne-am luat orarul si manualele si gata. Nu a fost mare lucru.

Ps : Daca ai vedea orarul ^w^
Este atat de prost realizat... nu il faceam asa nici daca mi-as fi dat silinta rolling on the floor Bataie de joc curata.

Cum vine asta? Pai e ceva de genul *luni*
Engleza Mate Chimie Fizica Sport Fizica

Srsly? thinking Ce naiba face sportul acolo? rolling on the floor

Asta-i viata...mai bine zis "sistemul de invatamant din Romania."

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La fel de plictisitoare şi anostă precum şi ultimile trei deschideri pe care le-am prins la liceu. Ca de obicei am întârziat şi m-am trezit cu directoru în clasă. La careu aceeaşi varză s-a spălat despre liceul nostru. M-am plictisit şi am plecat acasă înainte să fie prezentați bobocii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca dracu. Urăsc clasa si toti colegii. Iar sa vad cum face legea o c@rva si toate proastele sa o pupe in c@r, si normal, nu mi-a convenit de regulile ei si eu singura care a comentat. Ca naiba sa nu ies in minus când proastele o asculta. Le urăsc. Am niste nervi, le-am înjurat tot drumul. (si eu nu înjur).

| Croampa a răspuns:

Am mers mai devreme la scoala, am fost la un coleg acasa sa-i dau desteptarea si era sa intarziem la deschidere. Cand in fata noastra se tinea un discurs, noi vorbeam despre toate prostiile si radeam. Am mers in clasa si ne-am luat cartile apoi direct la bar. O zi obisnuita, sa zic asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

am supraviețuit, deci e ok.

| madutzatha25 a răspuns:

A fost frumos toata ziua, pana in momentul cand am aflat ca un super profesor a fost mutat la alta scoala iar in locul lui a venit altcineva, si pana in clipa cand am cunoscut cei 5 profesori noi.In rest a fost okwinking;-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Suparata mai esti domne rolling on the floor, de ce nu le-ai luat la bataie? nu stii ca frica inseamna respect? ce naiba

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

A fost ok, si la mine a fost prima zi de liceu.

| Mayar a răspuns:

Ooooo.....hehe, eu am scapat demulthee hee
Astai, fiind 'prima zi de scoala' am dormit mult si bine big grin

| StephanieS a răspuns (pentru anonim_4396):

La fel si la mine! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daa, saream pe ele. Cati nervi am avut, aoleeeu.

Întrebări similare