Mi-as dori mai multe ore de educatie fizica si teme mai putine. Niciodata nu am inteles de ce un profesor da o tona de exercitii care se rezolva in acelasi mod. Daca am stiut sa le fac pe priemle 3 inseamna ca stiu sa fac si alte 10, nu e nevoie sa imi dai atatea. Imi aduc aminte ca la mate, in vacante, ne dadea de scris 100 si ceva de exercitii...si pentru ce? Ca sa ma faca sa urasc matematica si sa ma duc la uman ca sa scap de ea?
Unii profesori sunt pur si simplu mai prosti decat unii elevi carora le predau.
Sa se adauge mai multe ore de gramatica astfel incat sa nu mai scrie toata lumea a iti dori. pentru ca "a-ti" nu se scrie asa. te prinzi tu.
Sunt destule ore de gramatica. Daca o persoana este batuta-n cap si nu intelege cum se scrie nu ai ce sa-i faci.
Si ce vrei sa spui cu "a iti dori" si "a-ti"? Nu inteleg...ambele forme sunt corecte.E o diferenta de scriere si pronuntare.
Si dupa punct se scrie cu litera mare.
În primul rând consider că multe ore sunt chiar fără sens ( gen Desen, TIC, Tehnologie ). Dacă ne îndoapă cu atâtea lucruri de care nu ne vom folosi niciodată ( depinde ce meserie vei avea ) nu mă mai miră că atâți elevi pică bacul și așa mai departe. De adăugat, aș dori să se adauge mai multă practică.
Sa dea fiecarui elev cate o tableta asa cum au propus "parlamentarii" mai demult dar nu au facut nimic.Ar fi mult mai misto sa ne facem temele in format electronic.Bafta! :*. Fundita? :*
Ce conteaza ca scrii de mana pe un caiet sau iti faci tema intr-un document Word? Conteaza ca respectiva tema sa o faci tu nu copy paste de pe Google si gata, a doua zi ai 10.
Sa fie mai multa educatie civica si legislatie, ca e plina tara de nesimtiti la tot pasul si sa se elimine notele ca sa fim o apa si-un pamant
Orele de desen, Ed.fizica si cele de muzica sa nu fie notate. Sa fie ore de relaxare, nu de stres ca " nu pot sa cant, nu stiu sa desenez, nu pot sa sar capra si iau 3 ". In rest, fiecare profil sa ramana cu specialitatile lui.
Da...daca ora de sport ar insemna fotbal sau baschet. Insa adesea nu inseamna numai asta...si se taxeaza cu note "pe masura ".
Nu intelegi de ce sa da la mate aceleasi exercitii? Ca sa-ti insusesti bine de tot notiunile sau o metoda specifica de rezolvare a unui tip de probleme,si in mare, pentru a-ti dezvolta si a fi in forma la mate(desigur, daca esti mult mai bun, ai nevoie de alte exercitii, mai grele).
anonim_4396 întreabă:
Raiden întreabă: