| alexandrUUUU78463724 a întrebat:

Cum ajungi sa fii cu o fata? Adica ajungem undeva singuri si? Ii spun ce simt si daca raspunde la fel o sarut? Am 13 ani si nu am avut o prietena (nici nu am vrut, da imi place mult de o fatahappy )
Funda

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Salut!
Fetelor le place sa auda ca le placi.dar mai trebuie sa-i dai si semne, nu numai cuvinte.
dar sunt si niste reguli in dragoste:
1.nu-ti fie rusine fata de colegi sa spui ca o simpatizezi(P.S.asta nu inseamna ca trebuie sa spui la toti ca o placi)
2.nu-ti fie teama sa vorbesti cu ea(EX:adica sa nu te balbai, sa nu-ti fie frica)
3.fi dragut cu ea.(EX:daca cineva sare la ea la bataie, baga-te pentru ea)

acum, cum s-o cuceresti...hmm thinking
1.stai cat mai mult pe langa ea(dar nu te baga intre ea si prietenele ei)
2.incearca sa vorbesti mai mult cu ea, sa-i dai cate ceva(EX:cornul si laptele care le primesti la scoala)
3. uneori, cand ai curaj, tine-o da mana, dar usor, atinge-i degetele, apoi tine-o.
4.mai fa si tu chestii d-astea siropoase.

mia ia-te si dupa sfaturile celorlalti.

succes in dragoste!

| mihaibrad a răspuns:

Sfatul meu e sa nu urmezi sfatul nimanui
gaseste ti singur drumul
pe siteul asta sunt multi care dau raspunsuri de parca ar trage cu mitraliera : sute de raspunsuri pe care nici macar nu le mai proceseaza cu adevarat, au devenit niste automate happy
ai incredere in tine, vei gasi in timp drumul catre inima mandrelor care te vor vraji cu prezenta lor in viata ta

| amber4u a răspuns:

La 13 ani ar trebui sa inveti nu sa cuceresti fetele ca ai timp peste cati ani esti inca prea mic prea a avea o prietena

| alexandrUUUU78463724 explică (pentru OnuOnulică):

La primele 1, 2, 3 Ma descurc adica nu e faza cu tupeu ca e acum ori niciodatahappy Da nu stiu vreau sa iasa binehappy