| GreenCoffe a întrebat:

Cum ajutati un om sa iasa din depresie sau voi ce faceti sa iesiti din depresie? Acele momente in care vezi ca in situatia respectiva sansele tale sau chiar tu esti inexistent si uneori te doare asa tare incat ai impresia ca mori si iti doresti sa pleci undeva unde sa ramai singur pentru totdeauna.Multumesc anticipat happy

4 răspunsuri:
| Kodokuna a răspuns:

Eu m-am simtit mai bine dupa ce m-am descarcat.
Nu am vorbit cu o persoana cunoscuta, pentru ca nu am cu cine...Mi-am impartasit gandurile pe experienceproject.com, unde exista mii de oameni in aceeasi situatie. Desi efectul nu a durat mai mult de cateva zile, la altii s-ar putea sa functioneze.
Daca esti in depresie, tot ce poti sa-ti spun e sa nu-ti pierzi speranta, pentru ca la un moment dat lucrurile se vor schimba, se vor imbunatati, toate au un final, cineva acolo sus are mereu grija de tine. Sper sa scapi de asta cat mai repede. Nu uita sa speri mereu! >big grin

| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Salut! In ziua de azi daca nu ai acel ceva de gen "Mi se rupe" sau "Cui p lm ii pasa?" o sa pici cam des in depresii.
Daca deja esti intr-o depresie sau esti foarte depresiv de fel..incearca sa sa iti dai seama de cum sa te calmezi (mental), analizeaza problema ce te-a facut sa cazi in depresie, gaseste un raspuns si iesi din depresie cu acel "Mi se rupe" si fi mai indiferent, o sa fie mai bine pentru tine.
Incearca sa gandesti calm si logic tongue succes.

| funkyman a răspuns:

Ar fi bine sa gasesti o ocupatie, care etar ajuta sa uiti de probleme, si atunci fiind ocupat nici nu vei observa cum dpresia av trece, in cel mai rau acz indragostestete )succeee))

| GreenCoffe explică (pentru funkyman):

Din cauza dragostei sunt in depresia, cum dracu sa ma indragostesc?