Ai urmatoarele variante:
- sa iti faci un iubit si sa stai cu ele;
- sa stai cu ele si fara un iubit;
- sa nu iti prea pese de asta si sa nu te duci;
Alege cu cap, ce vrei tu cu adevarat sa faci? Pune valorile tale in balanta si vezi ce iese. Sigur ar trebui sa reusesti sa iti dai seama ce conteaza pentru tine.
Seara faina!
Sa iti faci si tu un iubit ca sa te integrezi in grupul lor daca asta iti doresti
Bun venit "in the middle of 20' "! ) Am inceput sa patesc si eu asta, toti incep sa se aseze "la casa lor". Ce poti face? Te reorientezi spre alt grup de prieteni, cred ca e cea mai buna solutie. Oricum, e foarte boring sa petreci timpul cu cupluri. Vezi ce prieteni ai de prin alte grupuri, care sunt single si orienteaza-te spre ei cu vorbitul, iesitul etc. si inclusiv cu petrecutul revelionului.
Cel mai bun revelion e acasa cu un trabuc, o tarie buna si un film pe masura, futalau pentru tine gasesti in Facebook la primul contactat zici ofer vagauna pentru anul 2021 sa o ducem bine cu noroc si ai rezolvat tot
Vine un moment in viata tuturor celor carora le place viata de burlac, in care dai de momentul asta, din pacate
Pai de ce trebuie sa alegi baieti din grupul lor? Stai, tu cati ani ai? Nu stiu de ce dar te-am considerat din aria mea 22+ pentru ca este cum a zis StefanChriss. Pe la un 20+ dai numai de cupluri si vine cate unul single (si situatia mea dar sunt fericit asa) care se simte ca a 3-a roata la caruta intre ei