| sokere20 a întrebat:

Cum as putea lua jocuri de pe internet pentru ps3 fara sa le cumpar! Mie nu imi merge playstation store pentru ca imi apare un mesaj care imi zice ca aceasta optiune nu este disponibila in tara/regiunea ta.P.S.:Locuiesc in Plopeni/Prahova-la 13 km de
Ploiesti.

6 răspunsuri:
| Gabriel_Ciurcas_1993 a răspuns:

Daca ai consola modata cu cip sau cu cd in functie de consola atunci iti va merge! Daca consola nu e noua atunci nu iti va merge nici un joc piratat de pe net!

| sokere20 explică (pentru Gabriel_Ciurcas_1993):

De unde pot sa-mi modez consola dar sa fie sigur.Sa nu mi-o strice cine o modeaza!

| Gabriel_Ciurcas_1993 a răspuns (pentru sokere20):

Diferite centre, s-au poti cumpara un cd pentru modare. conteaza de consola. adica ce model e

Este un ps3 slim cu blueray de 500gb si am luat-o de la e-MAG impreuna cu jocul FIFA13! AS putea sa o modez chiar acolo?

| Gabriel_Ciurcas_1993 a răspuns (pentru sokere20):

Sub nici o forma! Modarea este ilegala si nu se face la anumite firme cum e eMAG altex etc. pentru ca ei pierd. pentru ati moda consola du-te la un centru de electronice in orasul tau si intreaba acolo. eu personal as moda decat sadau milioane pe jocurile lor originale

Multumesc! Exista vreo firma specializata sau ma duc eu! Cam cat poate sa coste?