Cel mai frumos este sa ii spui sincer ce simti. Spune-i indiferent ca iubesti alti baiat sau nu te poti imagina langa el intr-o relatie. Iti garantez ca iti va multumi. Pot fi sanse sa ramaneti prieteni buni. Daca il minti nu e bine deloc.
Daca ai vreo prietena pe care sigur nu o place ii poti spune ca ea isi doreste o nunta mare cu el si tu nu vrei sa te pui in calea fericirii lor Daca iti spune ca nu il intereseaza, ii poti raspunde ca a prins ideea.
@ pendula: tie ti'ar placea sa ti se spuna MARSH?
spune'i pur si simplu ca vrei sa ramaneti prieteni, daca are ceva creier va intelege aluzia
"Uite ce e. eu nu sunt pregatita sa incep o relatie cu tine. Nu te supara pe mine. dar am motivele mele. Daca vrei putem ramane amici.amici buni "
Discuta cu el privindu-l in ochi ca sa nu creada ca esti o mincinoasa.Si spune-i lucrurile asa cum sint, ca doar nu comiti o crima. Daca vei minti odata si odata se va afla, ca doar nu doresti sa-ti ajunga dusman si sa te vorbeasca pe la spate. Spune-i adevarul si crede-ma ca te va intelege.Succes
Ii spui:da-te dracul de aici ca nu vreau sa fiu cu tine(gluma) ii zici ca "nu vreau sa fiu cu tine pentru ca nu simt o afectiune pentru tine. daca odata voi fi astrasa de tine o sa te contactez si poate se va lega o prietenie"
bhubhuaa întreabă: