Poti sa incepi sa faci abdomene cate 20 in prima seara 30 in a 2-a seara si tot asa pana ajungi pe la 100 si de acolo faci 50, pauza si dupa aia iar 50. Functioneaza si faci si patratele Si pentru brate incearca sa faci exercitii cu ele(sa ridici ceva greu de cate 20 de ori sau inventeaza ceva dans cu mainile, dar ai grija sa dureze minim 30 de min!) Sper ca te-am ajutat :*
Brate si putin la abdomen
Si grupele mari, care au 80 % din masa musculara? Adica piept, spate, picioare?
Fara alea o sa ramai firav, oricat iti maresti tu bratele, pentru ca bratele au doar grupe mici ( biceps, triceps, antebrat )
Poti sa incepi sa faci abdomene cate 20 in prima seara 30 in a 2-a seara si tot asa pana ajungi pe la 100 si de acolo faci 50, pauza si dupa aia iar 50. Functioneaza si faci si patratele Si pentru brate incearca sa faci exercitii cu ele(sa ridici ceva greu de cate 20 de ori sau inventeaza ceva dans cu mainile, dar ai grija sa dureze minim 30 de min!) Sper ca te-am ajutat :*
Deci fratele meu cu parul carcaliu in primul rand ar trebui sa iti ridici fundul de pe scaun si sa faci sport. Poi un examplu de ce ai putea ridica pentru a face muschi (brate) fara gantere? Bidoane de 5 L de apa. Sper ca ti-am fost de folos!