| Lewandowski a întrebat:

Cum as putea sa inteleg fizica si problemele legate de fizica, pur si simplu nu le inteleg...cum as putea sa ma pregatesc astfel incat sa "vad fenomenul" care se petrece in orice situatie sau problema, astfel incat sa ma descurc? Va rog ajutati-ma! Multumesc!

5 răspunsuri:
| Xella1234 a răspuns:

Pai trebuie sa stii schema, adica mai intai faci desenul; trebuie sa descompui fortele, nu stiu ce sa spun, mai bine faci pregatire, un profesor te-ar ajuta mult mai mult! Bafta! happy

| Dayuuum a răspuns:

Fizica este una dintre materiile mele preferate. Este foarte foarte simpla deoarece o poti pune in practica. Eu cred ca ai putea intelege, dar poate ca nu intelegi ce iti explica profesoara. Conteaza si asta. Sau poate pur si simplu nu te intereseaza si nu iti place atat de mult incat sa te chinui sa iti imaginezi toate fenomenele in mintea ta. Pe mine ma pasioneaza si am o gandire logica. Imi vine usor :3. Dar nu e nevoie neaparat sa le intelegi. Macar chinuie-te pentru nota. Invata formulele pe de rost si aplica-le. Merge si asa happy. O seara frumoasa!

| Lewandowski explică:

Multumesc pentru raspunsuri...Mai astept si altele!

| ProfDeMate a răspuns:

Capacitatea de a "vedea fenomenul" este data de experienta in rezolvarea problemelor. Sunt sigur ca nu ti-am spus nici o noutate. Nu stiu in ce clasa esti, dar sa stii ca numarul de ore pe care il dedici rezolvarii problemelor de fizica trebuie sa fie "semnificativ" daca doresti performanta, iar stapanirea aparatului matemtic necesar rezolvarii problemelor este esentiala. Mult succes in continuare!
Prof De Mate

| Lewandowski explică (pentru ProfDeMate):

Multumesc pentru raspuns!