Bunaaa, am fost in aceeasi situație de curând, și vad ca rapusnsurile pe care le ai nu te-ar putea ajuta, deci iti dsu eu un sfat, postează mai mult cu fata ta pe insta, și dacă ai finsta dai urmărire, problema o sa te observe, dacă e din aceeași scoala cu tine încearcă sa iti trimiți prietenele sa afli de cine îi place, dacă ii place de cineva nu încerca să fii ca ea, încearcă sa fii DEASUPRA ei, adică lumea sa o uite pe ea, și tu sa fii aia importanta, dacă zice ca nu ii place de nimeni, ai noroc!, am un truc, dați msj singura pe ngl cu " inițială băiatului de care iti place?" ( trebuie sa vadă și el neaparat) și aici ai de ales, ori răspunzi cu inițială lui ( a, b, c, d...) ori răspunzi cu ceva de genu " secret, etc" gen sa fii misterioasa. Filtrează cu el puțin, gen uitate la el etc, dai inima la story și după vreo 2 ore ( adică sa ii lași timp sa vada) scoti inima. De obicei baieti se îndrăgostesc de fete atunci când ele filtrează cu el, ca să fie sigur ca și ea îl place. No acum ce sa iti mai zic... good luck!?
Incepe sa-l ignori. Fie se schimba la 180 de grade, fie uita ca existi ( daca e constient macar de existenta ta ). Acum sa fim seriosi, dragoste cu forta nu se poate. In alta intrebare ai vrut vraji ca sa il faci sa te iubeasca deci e clar cum sta treaba si cu tine...
Nu e rau raspunsul castigator dar de ce atata munca si sute de poze in speranta ca te va observa?
Fa cunostinta cu el, nu e ca si cum il inviti tu la intalnire, intrati in vorba, va cunoasteti, ii poti spune ca folosesti mult whatsapp sa poti face rost direct de numarul lui, nu trebuie sa ii dai multe semne sa ii dai de inteles ca il placi, doar prin simplul fapt ca mergi sa stai de vorba cu el, ii zambesti sau observa cand te uiti dupa el e de ajuns sa se prinda.