Eu am invatat la 4 ani.Ma puneam"ciuci"si ma impingeam cu mainiile.Stiu ca la inceput e putin greu dar vei face fata! Vei cadea, te va durea, dar sa nu renunti! Ignora-i pe aia care te descurajeaza.Cumpara-ti genunchere, cotiere...etc...
Daca stai la casa si ai terasa, mergi tindu-te de balustrada.Incepe cu pasi mici...Sunt sigura ca vei reusii!
Succes!
N-am învățat. Mi-am rupt mâna încercând, iar asta m-a descurajat oarecum.
Dar oricum, baftă!
Multumesc. Am cazut de doua ori pe spate. Si cam doare. Desi fac mici progrese(asa imi spun prietenele, probabil sa nu ma descurajeze).
Eu am invatat sa merg cu rolele pe langa un perete, cand ma dezechilibram ma tineam de perete.
Mi-am dat drumul de pe un deal si m-am oprit intr-un stalp ca imi era frica sa folosesc franele. A fost misto
Da, e in lista top 5 metode de sinucidere, recomand cu incredere
Multumesc, daca o sa am un astfel de gand, asta o sa fac prima data! Iti raman datoare, din nou!
Chiar si pe patine, acolo am cazut din prima. Am mers, dar acum nu mai folosesc prostiile alea
Cele mai multe julituri si lovituri le-am patit din cauza bicicletei, era sa ma ''sterilizez'' din cauza bicicletei, atat de rau am putut sa ma lovesc atunci.
Masina la 10 ani? Atat aveam pe atunci cand era sa raman fara 'barbatie' bwhahahahahah, ma apuca rasul si acum cand ma gandesc prin cate am trecut!
De unde era sa stiu eu cati ani aveai pe atunci. Esti culmea secolului! Credeam ca te-ai plimbat acum, mare pe ele.
Din cazaturi, julituri si alte lovituri am invatat, nu m-am descurajat, din greseli inveti, asa invata omul. La prima vedere ma enervam doar ca nu reuseam, dar ''antrenamentul'' chiar ajuta. Eu cum sunt bataios si nu ma las, m-am chinuit pana am invatat, chiar daca mai cadeam...
Daca ai o varsta trebuie sa mergi neaparat pe masina? Pe bicicleta si la 60 de ani poti sa mergi pe ea, role nu mai am de mult, le-am rupt si nici c-am mai vrut altele, in schimb mai ai bicicleta, dar nu prea mai ma plimb cu ea, doar asa la ocazii/
Si eu am bicicleta, noua de altfel, o tin in magazie, deoarece un timp de 3 luni trebuie sa stau cuminte, si simt ca innebunesc, eu eram invatata sa merg sa ma plimb, dar o sa vina si vremea mea!
Chiar acum cateva seri m-am plimbam asa putin, a facut bine miscarea de seara, era sa iau un caine dupa ce s-a dat la mine, imi rupeam gatul atunci daca il luam, il tinea una in lesa si vorbea la telefon si noi cum ne plimbam, ala era iesit spre sosea si s-a repezit la noi, daca dadeam peste el, daca ma musca, daca pateam eu ceva, a cui era vina?!
Daca te-ar fi muscat pe tine, mi-ar fi parut rau pentru saracul catel!
Esti foarte amuzanta, glumele astea sunt utilizate de mult, tu nu prea mai ai dreptul la gluma asta, este prea veche,,
''Si eu'', pe langa alte fete, nu? Ca eu nu am zis nimic despre tine, nu esti genul meu!
Simplu: Ai incalcat rolele, te-ai echipat corespunzator si o sa incepi sa iei 1001 de trante pana cand o sa inveti cum sa-ti tii echilibrul. Apoi o sa fie usor. In maxim o saptamana o sa inveti.
Eu m-am referit ca amic, ba! Sunt deja luata si chiar daca nu eram, tot nu te-as fi ales pe tine!
lovelovelove întreabă: