| Elena_Emilia_2000 a întrebat:

Cum atragi un baiat? Sa il faci sa aiba ochii doar pentru tine!

Răspuns Câştigător
| Sportfreak a răspuns:

Pai ca sa il faci sa te placa trebuie sa i dai atentie si nu stiu cum sa zic... incearca sa i pui mana pe umar prieteneste cand vb cu el sti ce zic big grin

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu trebuie să faci nimic. dacă te place bine, dacă nu, iarăși bine.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se poate duce la vrajitoare, sa-i faca farmece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

cum se face că mereu ai idei mai bune ca ale mele? laughing

| Elena_Emilia_2000 explică (pentru Sportfreak):

Multuesc! O zi buna!

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am avut o educatie aleasa data de regina magiei albe.

ok, acum sa-i raspund si elenei emilia la intrebare.

Nu poti face ceva anume ca sa fii placuta de un anumit baiat.Acest baiat,ca sa il placi tu,a facut ceva anume? NU,pur si simplu este genul tau si te-a atras prin felul lui de a fi.
Daca el nu te place pe tine nu ai cum sa-l faci sa te placa deoarece,pur si simplu, nu esti genul lui.
Totusi, ca femeie poti fi atragatoare si provocatoare, dar daca iti cade in vraja o va face pentru ca asa sunt barbatii, slabi din punct de vedere sexual.Totusi,nu te va iubi...
Am dat raspunsul presupunand ca acesta nu te place pe tine, dar exista sansele ca si el sa fie atras de tine.Ca sa clarifici acest aspect, trebuie sa vorbesti cu el.
Daca nu, iti fac programare la vrajitoare si-ti zice ealaughing.

| RAY a răspuns:

Daca nu e atractie fizica nu vad vreo sansa, manipularea emotionala nu tine mereu

| KwonJiyongParkJimin a răspuns:

Ce chestie. laughing In urma cu ceva timp puneam si eu intrebari de genul si cautam pe tot felul de site-uri tehnici de cucerire, ma uit la zeci de filmulete pe youtube. Stiu ca te voi dezamagi, dar nimic din toate astea nu functioneaza. Nu il poti obliga pe Cupidon sa va nimereasca pe amandoi. Daca el are deja pe altcineva in inima sau in minte, poti sa fii tu intruchiparea perfectiunii, cea mai buna persoana, cea mai buna prietena si cea mai cea ca tot e degeaba.

| Elena_Emilia_2000 explică (pentru KwonJiyongParkJimin):

Mersii! laughing)

| KwonJiyongParkJimin a răspuns (pentru Elena_Emilia_2000):

Am uitat sa spun ceva. Daca il placi, spune-i simplu si la obiect. Eu intotdeauna procedam asa si daca aveam noroc bine, daca nu sufeream. La noroc. laughing

Întrebări similare