Buna!
Eu cred ca omul este creatia lui Dumnezeu si ar trebui sa se asemene cat mai mult cu Cel care l-a creat.
Tu ce crezi despre om?
O zi cat mai placuta!
Dragă, WhiteLife, ai auzit vreodată de reproducere? Ai studiat vreodată de biologie? Nu cumva oamenii sunt creaţi prin reproducere?
Informează-te înainte să răspunzi la o întrebare pe cât se poate de interesantă.
Baftă!
O fiinta aroganta pana peste cap, vicleana, prefacuta, inteligenta care ''colectioneaza'' tot ce e frumos. O fiinta care isi creeaza propriul monopol, pe urma caruia trage foloasele. O fiinta care se crede ceea ce nu e. Sa mai amintim si ca omul este singura fiinta care isi distruge mediul in care traieste.
Buna!
Am auzit de reproducere, am studiat biologfia si chiar imi place. Ma intreb si eu, daca oamenii se reproduc ( si cu siguranta acest fenomen se intampla pentru a nu disparea), de unde au aparut primii parinti? Bineinteles ca sunt mai multe teorii, eu o prefer pe cea din Biblie.
Cred ca am inteles gresit intrebarea. Eu ma refeream la om, bineinteles la partea interesanta, adica la toate mecanismele din corpul sau care functioneaza extraodrinar si armonios. Dar, fiecare persoana este creatia lui Dumnezeu, pentru ca de la El avem suflarea vietii.
O seara cat mai placuta!
Da, şi eu mă întreb uneori asta. Dar nu putem şti răspunsul exact.
O seară plăcută şi ţie!
BbyLov întreabă: