| Paula12358 a întrebat:

Cum e cand ai un orgasm? Cine poate sa-mi explice?
Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Veromi321 a răspuns:

Ceva incredibil, simti cum inima iti sare din piept, iti tremura tot corpul de placere, vibrezi simti cum iti vin scurgerile jos, te deschizi cu totul, te simti in al-9-lea cer cu totul implinita si satisfacuta, si simti ca locul acela gol al tau s-a umplut si ca si-a gasit cine sa-i ofere o acoperire, e minunat.

5 răspunsuri:
| DelphhiN a răspuns:

Atunci cand nu te poti controla si iti vibreaza toti muschii si nu poti sa ii faci sa inceteze nu te poti controla...e super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te simţi în al 35-lea cer...

| Danysan a răspuns (pentru Veromi321):

Nu credeam ca cineva poate sa relateze mai bine.Am cazut jos de ras -Maxima-locu acela al tau gol s-a umplu.Ok si acum as vrea sa te intreb ceva daca nu te deranjeaza.

| Danysan a răspuns:

Te cuprinde ca un val de caldura, vibrezi din tot corpu, simti o senzatie de racoare interna, placere intensa. Acum asa am auzit de la iubita -Pt baieti e altfel.

| Veromi321 a răspuns (pentru Danysan):

Ha ha ce de ras e. Danysan daca ai iubita si nu sti ce si cum simte e ciudat. Ori ea e prea retinuta, ori se preface ori pe tine nu te intereseaza sa o intrebi. Daca doar acum ai aflat cum e si ti se pare ceva de ras esti cam de pus la indoiala tu ca barbat sau ca iubit. Acum sigur daca esti un adolescent e normal sa nu sti, dar ca baiat sau barbat matur sa zicem asa si sa nu sti asta e cam de ras intr-adevar.