Ceau, cel mai bine este sa ai spui in fata. Cand ai spui in fata vezi cum reactioneaza, ce spune, ce simte, ce atitudine are. In schimb, pe messenger poate sa nu iti raspunda, sa te minta frumos, sa te ia in deradere. Sper sa iei decizia corecta. Bye
Fai niste complimente referitoarae la tinuta lui la zambetul lui la noua lui tunsoare etc...
daca iti va raspunde inseamna ca si el simte ceva pentu tine, dar are mici retineri...
daca insa esti curajoasa spune-i simplu ca il placi si intreaba-l daca simte ceva pentru tine...
ar fi mai bine sa ii spui in fata ...sa ii vezi reactiile si felul in care se comporta... daca nu iti raspunde si este putin agitat inseamna k simte totusi ceva...
sper ca sfaturile mele sa te ajute... oricum succes
Si eu plac un baiat in acest momenta, sta in spatele meu[la scoala] uneori face niste gesturi care da de aratat ca ma place dar azi l-am vazut cu o Curv. a de la mien din cls. ca'l saruta. El aprea fericit pana am venit eu. M-am prefacut suparata, si m-a intrebat, ce s-a intamplat el stia tot, dar nici in acest moment nu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Eu mi-as dori foarte mult dar nu stiu cum sa-i zic.
Cel mai bine ar fi sa-i spui in fata dar ar fi si mai bine daca ai astepta sa faca el primul pas
Degeaba ii spui u pe mess... o sa creada ca il iei la misto...mai bine fii curajoasa si infrunta situatzia
Cred ca cel mai bine e sa ii spui in fata, numai ca trebuie sa ai mult tupeu pentru a face chestia asta. Iar pe mess.multe cuvinte pot fi interpretate gresit.deci suuces
Eu nu as putea sa-i spun direct in fata ca-l plac, poate as face altceva care ar subintelege acest lucru
Xandre34 întreabă: