| anuscha997 a întrebat:

Cum e mai bine sa-i spun uni baiat ca-l plac...In fata sau pe Messenger?

Răspuns Câştigător
| galileo a răspuns:

Ceau, cel mai bine este sa ai spui in fata. Cand ai spui in fata vezi cum reactioneaza, ce spune, ce simte, ce atitudine are. In schimb, pe messenger poate sa nu iti raspunda, sa te minta frumos, sa te ia in deradere. Sper sa iei decizia corecta. Byewinking

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fai niste complimente referitoarae la tinuta lui la zambetul lui la noua lui tunsoare etc...
daca iti va raspunde inseamna ca si el simte ceva pentu tine, dar are mici retineri...
daca insa esti curajoasa spune-i simplu ca il placi si intreaba-l daca simte ceva pentru tine...
ar fi mai bine sa ii spui in fata ...sa ii vezi reactiile si felul in care se comporta... daca nu iti raspunde si este putin agitat inseamna k simte totusi ceva...
sper ca sfaturile mele sa te ajute... oricum succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi mie im i placea de un baiat si nu stiam cum sa fac sa-l intreb dar m-am gandit sa astept sa faca el prim ul pas si asa a fost.....in continuare nu mai commentez big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine sa ii spui chiar intr-un mod direct.deci exclus"te plac". motiv:asa-s baietii-profitori
. profita de fiecare fata care le apare in fata. dar asta o vei hotara si uh daca vei lua in considerare sfatul meu.SUCCES!winkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai bine alege varianta "fata in fata", dupa parerea mea merge mult mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e mai bine in fata tongue.

Si eu i-am spus unui baiat pe mess ca il plac si acum ma tine la invizibilcrying, dar mie tot imi place de el. Cred ca trebuie sa imi fac curaj ca sa ii spun in fata, si tu trebuie sa faci acelasi lucru tongue sper sa reuseti succes:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sai spun ca-l plac dar mi se pare ca mas umili?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu plac un baiat in acest momenta, sta in spatele meu[la scoala] uneori face niste gesturi care da de aratat ca ma place dar azi l-am vazut cu o Curv. a de la mien din cls. ca'l saruta. El aprea fericit pana am venit eu. M-am prefacut suparata, si m-a intrebat, ce s-a intamplat el stia tot, dar nici in acest moment nu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Eu mi-as dori foarte mult dar nu stiu cum sa-i zic.puppy dog eyes
crying

| arlicris a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui in fata dar ar fi si mai bine daca ai astepta sa faca el primul pas

| blue_5140 a răspuns:

Degeaba ii spui u pe mess... o sa creada ca il iei la misto...mai bine fii curajoasa si infrunta situatziabig grinbig grinbig grin

| bibisor a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa ii spui in fata, numai ca trebuie sa ai mult tupeu pentru a face chestia asta. Iar pe mess.multe cuvinte pot fi interpretate gresit.deci suucesbig grin

| onutssaa a răspuns:

Normal ca in fata! Lol!

| aly_7933 a răspuns:

Eu nu as putea sa-i spun direct in fata ca-l plac, poate as face altceva care ar subintelege acest lucru

Întrebări similare