Frate eu unul am vazut multi baieti ca tine cu fete foarte frumoase! fi tu insati, putin mai amuzant ca de obicei dar nu exagerat.succes!
Corect e fii* nu fi
mai treci pe la scoala sau deschide o carte
Eu unu prefer pe una sa o platesc decat pe alta care se pretinde a ma vrea si tot o platesc, fa un calcul pana ajungi sa faci sex cati banii se duc pe una care te va insela cu primul? du-te in cluburi agata fete de o noapte fa sex si gata ca tot acolo ajungi si mai ieftin, nu trebuie sa bei dai tu de baut la fete
Cum fac ca o fata sa simta ceva pentru mine sau mai degraba cum fac sa o cuceresca sa fine indragostit dupa mine mentionez ca nu fumez/beau(alcool la ocazi rar de tot bere rar) adica vreau sa zic ca nu am vicii dar faza e toata ca sunt cam grasut. niste sfaturi! ce ziceti? poze de profil vorbeste. Ia mai citeste tu ce prostiile de le-ai scris aici prietene.In loc sa imi multumesti pentru un sfat pe care ti-l dau tu imi corectezi mie greselile gramaticale(si pentru asta te uiti pe 10 site-uri) in loc sa revizuiesti pomelnicul tau de greseli.Tu esti genul de roman care ne trage pe ceilalti in jos, special pentru tine a fost scoasa zicatoarea: pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.RUSINE!
Uite care este problema, dragoste cu forta nu se poate, in adolescenta si nu numai se intampla sa te indragostesti de cine nu trebuie sau in momentul in care nu esti pregatit pentru asa ceva mai ales cu o persoana superioara tie(sau macar tie asa ti se pare).
Trebuie sa gandesti constructiv si de viitor, ti se pare ca esti grasut, du-te la sala, apuca-te de un sport, daca nu ai bani s-a inventat fotbalul in spatele blocului daca nu ai prieteni sunt iar solutii du-te alearga seara, mananca mai putine prostii, mese mai regulate etc. asta daca vrei sa ai sanse mai usor la fete mai simpatice, ambalajul atrage sufletul convinge, dar pana la suflet e un baraj de trecut.
Revenind la intrebarea ta cu un raspuns mai generalizat, o fata se ataseaza de un baiat daca petrece mai mult timp cu el dar in acelasi timp trebuie sa te avertizez ca nu este bine sa devii nici prea insistent/obsesiv, incearca sa iesi cu ea la suc cu mai multi colegi prieteni, sa incerci sa schimbi vorbe cu ea sa fii glumet ii mai fac cate un compliment dar din nou nu exagera, daca fata te va respinge din prima ori nu te merita ori ai exagerat, dar daca pastrezi limita despre care iti vorbeam o sa stii ca pur si simplu cauta altceva, daca in schimb nu te refuza continua sa faci asta foarte multe amicitii se transforma in friends with benefits si apoi relatii.
Cam scurt timpul pentru o discutie prea pe larg dar sper sa intelegi ideea si sa retii continutu.