Eu sunt timidă. Ideea e ca trebuie sa prindă încredere în tine și sa o faci sa se simtă confortabil cu tine. La noi, timidele, sa ne simțim confortabil cu persoana cu care stam e cel mai important. Doar asa ne vom putea deschide și vom putea povesti. Succes! Spune-mi cum a fost!
Tu nu poti sa schimbi ceva la tine si ai pretentia sa schimbi la cineva pe care nu ai intalnit-o.Interesant.
Daca nici nu ai intalnit-o nu ai de unde sa stii ca e timida. De timiditate nu scapi, doar o ameliorezi, langa persoanele dragi te simti confortabil, mai ales langa partener, asa ca o persoana timida este timida pentru ca esti strain, un comportament complet normal.
In primul nu am inteles ceva, vrei sa o ajuti sa nu mai fie timida fara niciun motiv romantic sau vrei sa fi cu ea si nu sti cum sa te comporti cu ea? trebuie sa o faci sa fie comfortabila cu tine sau cu persoanele din jur, de asemenea nu poti forta pe cineva sa se schimbe daca nu vrea sau nu poate.
Nu doresc funda, îți spun din start. Problema este la tine, tu ești cel timid... Când îți place, acționezi, nu întrebi lumea de ce oare ținta e timidă... Hai pune te pe treabă și lasă timiditatea! Baftă.
N-am intrebat pe nimeni "de ce" ci doar vreau sa nu mai fie asa timia, pur si simplu
Cum adica "nu poti sa schimb ceva la tine"? Am zis ceva de mine sau ce?
1.Nu o fac pentru vreun motiv romantic, ci doar asa.
2.Nu am zis si nici nu vreau sa o fortez sa se schimbe ci doar vreau sa se simta mai confrotabil.
Deci vrei sa o ajuti doar pentru ca vrei tu, ok, e timida si cu tine? sau cu tine se simte mai comfortabila? incearca sa iesi cu ea in oras impreuna cu alti prieteni pe cat de des posibil, introdu-o intr-un cerc de prieteni ca sa nu se simta exclusa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: