Din pacate nu se poate. Daca stergi o poza, se sterge si comentarile care le-ai primit
Era bine dacase putea
Daca vrei sa ai mai multe comentarii lasa pozele.Nu le sterge
Succes!
Eu am vazut la cineva care are acelshi nr de comm da pozele ii dispar si apar altele.
Baga pozele in album privat, adica sa nu-l poata vedea nimeni decat tine.
mie, de exemplu mi s`au salvat commenturile. am 10 poze pe hi5 si peste 3000 de commenturi.
Pai. E o chestie.
La mine, inainte, daca stergeai o poza, ramaneau comentariile, dar doar cele de peste 50.
Nu cred ca ai inteles.
Adica eu am 50 de commenarii la o poza. Primesc inca 1 si acum am 51. Daca sterg poza, ramane doar 1 comment. Sau mai primesc inca 3 si am 53, sterg poza, raman doar 3.
Dar acum vad ca numai merge
Eu daca sterg o poza cu comentarii la ea imi raman comentariile si poza se sterge...Incearca sa stergi o poza la care ai un comentariu, si dupa aceea uita-te la profil sa vezi daca ai acelasi numar.
Am vazut hi5-uri cu 15 poze...cu nu prea multe comentarii si cu cate 5230 de comentarii... cel putin asa scria p profil
Se poate, o prietena si-a sters toate pozele si i-au ramas comentariile dar sincer nu stiu cum .
E un concurs pe hi5 cu numărul de comentarii? Sau din orgoliu trebuie să ai multe comentarii. Să ai cu ce să te lauzi presupun. Genial. M-ai amuzat mai bine ca un banc. O să dorm liniştit.
lextim întreabă: