Mai bine este sa ii lasi sa iti creasca singuri, se poate face cancer la san foarte usor, Pana la urma o sa creasca ei, ai doar 12 ani, nici eu la varsta aia nu ii aveam mari. Marimea sanilor difera de la organism la organism, nu te tema, pana la 18 ani, vor creste, doar ce au de facut. ) Bafta! P.s habar nu aveam de faza aia cu morcovii, se poate, nu stiu.
Nu mai fi asa sigura. Sanii mari au si anumite dezavantaje. De ce vrei sa grabesti cresterea lor? Ei nu pot creste continuu asa cum visezi tu, vor creste atat cat trebuie. Marimea lor va corespunde cu a mamei tale intr-o oarecare masura. Ce dracu vrei sa faci cu ei de acum? N-ai decat sa mananci morcovi si marar la greu. Pana acum toate fetele ar fi avut un bust generos. Din care observi nu e asa. Natura decide! Altfel, operatiile iti stau la dispozitie. Ce grija ai tu la 12 ani. Mda, minunat, m-ai uimit.
Eu zic sa ii lasi sa creasca ei singuri! Lasa organismul in dezvortarea lui normala, nu il forta! Eu nu stiu de asa ceva, mancare, etc! Lasa! Fi multumita de corpul tau asa cum e el! Ok? Succes.
Heii. Unde va treziti? Nu vreau sa fac nimic cu ei acum. Îi vreau pentru viitor, draga OpenEyes. Apropo, ma bucur din suflet ca te-am uimit!. De asemenea draga Enforyius vai de copiii tai! Din propozitia "Vai de copii vostri" am inteles totul despre cultura ta! Nu te-am jignit, nu mi-am permis. Atunci tu de ce ai dreptul sa o faci? Si da la 12 ani ma gandesc la sanii mei. Si multe o fac! Pe viitor niste sani mari sunt bine veniti(dar la cum ai raspuns cred ca nu ai mai facut dragoste de 2 ani). Multumesc pentru intelegere!
De fapt o zi, nu 2 ani .dar lasa ca o citanca le stie mai bine.
ps. cand am zis vostri ma refeream la toata generatia ta, dar cine sa isi dea seama, bambi care se gandeste la sani la 12 ani ca vezi domne @Si multe o fac!@ cum am zis, vai de copii vostri, ai tai si a generatiei tale.
Mintea ta e foarte inapoiata! ma refeream la structura "copii" din "copii vostri". Se scrie "copiii vostri" dragul meu. Si a doua oara tot gresit ai scris. Zici de mine ca nu-mi dau seama. Pune mana pe o carte de romana pentru ca la ora actuala "bambi" merge la olimpiada de romana si matematica:*
WOW. la olimpiada? sa mori tu? termina liceul de mate info intesiv cu o media 9.42 in o tara straina si dupa vino si fa pe inteligenta din nou, mai bambi
Ps. scuze de fapt despre ce am scirs mai sus. e imposibil ca una ca tine sa mearga la olipiada, fetele inteligente au chestii mai importante decat marimea sanilor la varsta ta. lasate de minciuni
Te cred pe cuvant! Macar te-am invatat cum se scrie "copiii". Pe cine crezi ca pacalesti? Daca ai fi trimit tu nu stiu ce facultate in țara straina ai stii gramatica! Nu ma mai cert! Tschus!
Vor creste singuri, dar serios...nu ar trebui sa te grabesti.
P.S. Legat de morcovi, poate mama ta vroia sa te faca sa mananci sanatos.
Bine bambi bine, succes la "olimpiadele" tale .
ps. doar ca stii sa scrii corect nu te face inteligenta bambi, dar cu siguranta, marimea sanilor te face
" Daca ai fi trimit tu " ce? dupa logica ta acum trebuia sa iti zic ca esti analfabeta ca ai scris gresit? vezi? mai bambi mai
Noi cand am scris ne-am trezit pe TPU.
In viitor ii vei avea, problema e ca ti doresti mai repede, esti nerabdatoare, micuto.
Apropo, vezi pe ce olimpiade te dai.
Da-mi-as palme sa imi dau.
1, Fata mea scumpa, sa incepem asa: De ce te agiti asa cand tipul/ tipa ti-a spus ce ti-a spus? La intrebarea pe care ai pus-o raspunsul primit e mai inteligent decat intrebarea.
2. Daca scrii pe net gresit asta nu inseamna ca esti analfabet.
3. Daca imi spui una din replicile tale " inteligente", uhm, da, o sa te faci mai rau de ras.
croissant întreabă: