| PisSsicutTtzza a întrebat:

Cum ii arat ca tin la el enorm de mult.eu am 14 an si el 15 suntem in aceiasi scoala si ne vedem in fiecare pauza.(sunt extrem de timida)funda:*

11 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai sunteti impreuna sau nu? De ce mai esti timida? Cu cat timp o sa-l cunosti mai bine timiditatea o sa-ti treaca, banuiesc ca sunteti la inceput. El tine la tine enorm de mult? Lasa-l pe el sa iti arate asta primul, iar tu doar iubeste-l, pentru ca isi va da seama daca il iubesti cu adevarat. Nu trebuie insa sa exagerezi ca sa nu il sufoci.

| positivity a răspuns:

Frate, dacă nu scapi de această timiditate, vei ajunge rău. Rău de tot!
Şi, știu ce spun. Timiditatea mă doboară chiar şi pe mine.
Nu am ce sfat să-ţi dau, dar încearcă să-l cucerești încet pentru a face el primul pas.
Bine să vedem ce aş face eu. O zi de școală obișnuită, tipul de care îmi place să pe hol cu niște băieți (posibil, niște prieteni de-ai lui).
Trec pe lângă, îi zâmbesc şi îi zic bună.
Nu se întâmplă nimic, poate nu am fost destul de directă, încerc altceva.
Trec orele, şi e timpul să merg acasă.
Chiar la ieșire, mă întâlnesc cu el. Îi urez drum bun, şi îi spun încet "ne vedem mâine".
A doua zi, am un plan genial în minte. Îl voi face al meu!
Din nou acesta e în același loc ca în ziua anterioară, mă prefac că alunec pe hol chiar lângă el.
Acesta ar trebui să se uite uimit la mine, şi să mă ridice întrebându-mă dacă sunt bine.
Ok, până acum totul merge perfect.
Chiar dacă m-am făcut de râs, şi toată lumea îmi spune că sunt o împiedicată, măcar i-am atras atenția.
La sfârşitul orelor, îi spun că trebuie să vorbim. Rămânem puțin retrași de ceilalți şi îi spun DIRECT "știu că e o prostie, dar, eu m-am îndrăgostit de tine" şi îl sărut.
Acum că ştie sentimentele mele, totul e simplu.
Acesta este doar un plan pentru ca tu să-ţi dai seama ce ai de făcut în legătură cu acel tip.

| WholeWorld a răspuns (pentru positivity):

Omg ce tactica laughing tu ai merita funda doar pentru ca ai scris atat + diactice :O.

| positivity a răspuns (pentru WholeWorld):

Nu am depus nici un efort să scriu acest răspuns, pur şi simplu am descris o idee de-a mea. Având în vedere că n-am ajutat-o nici măcar 2%, nu merit fundă.
Şi, tu chiar ai citit răspunsul meu?

| Azµre a răspuns:

Sunteți prea mici pentru asta.
în afară de a ieși afară, a vă ține de mână și a vă vorbi altceva nu văd ce poți face.

| PisSsicutTtzza explică:

Acesta nu este un raspuns.imi pare rau.:* :*

Stie ca il plac.si el ma place.insa nici unul din noi doi nu facem primul pashappy

To nu am nici o ideelaughing)

Raspunsul tau *positivity *stecel mai detaliat.ms mult pentru efortu depus.te pup dulce:*va pup p toti

| positivity a răspuns (pentru PisSsicutTtzza):

Draga mea pisicuță.
Stai calmă, nu am depus chiar atât de mult efort să scriu acel răspuns.
Pur şi simplu am făcut-o, pentru că mi-a plăcut întrebarea ta.
Dar, pentru a fi draguță, cu plăcere.

| alexa12345678 a răspuns:

Sper ca nu te-ai gandit sa te culci cu ellaughing pur si simplu spune-i-o in fata, o sa pierzi multe datorita timiditatii. funda?happy